Θεσσαλονίκη: 23χρονη είδε τον αστυνομικό σκύλο και παρέδωσε τα ναρκωτικά

Θεσσαλονίκη: 23χρονη είδε τον αστυνομικό σκύλο και παρέδωσε τα ναρκωτικά

Οι αρχές συνέλαβαν 23χρονη και 29χρονο με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου. Συγκεκριμένα προχώρησαν στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν κατά την επιβίβαση επιβατών σε πλοίο με προορισμό τη Χίο και τη Μυτιλήνη και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Μπόμπερ», η 23χρονη παρέδωσε αυτοβούλως μία πλαστική συσκευασία που περιείχε φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 3,2 γραμμαρίων και μία πλαστική συσκευασία που περιείχε πέντε δισκία Ecstasy καθώς και έναν κόπτη – θρυμματιστή κάνναβης.

Στη συνέχεια η 23χρονη κατονόμασε σαν προμηθευτή της τον 29χρονο και ακολούθησε προκαθορισμένο ραντεβού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκε η προμήθεια πέντε δισκίων Ecstasy αντί του χρηματικού ποσού των 60 ευρώ.

Ακολούθησε η σύλληψη του 29χρονου και νομότυπη έρευνα στην οικία του με τη συνδρομή του «Μπόμπερ», όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

τρεις πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 44,1 γραμμαρίων.
δύο δισκία ecstasy, χρώματος ροζ και γκρι
μία ζυγαριά ακριβείας και
δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν επιπλέον το χρηματικό ποσό και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας της 23χρονης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα