Ντράφι: Συγκλονίζει η αυτοκτονία του 84χρονου στη θέα του καμμένου του σπιτιού

Ντράφι: Συγκλονίζει η αυτοκτονία του 84χρονου στη θέα του καμμένου του σπιτιού

Ο 84χρονος άντρας δεν άντεξε να δει τη περιουσία του να καίγεται για 3η φορά και αυτοκτόνησε. Ο ηλικιωμένος είδε τις φλόγες να πλησιάζουν στο σπίτι του και έδωσε τέλος στη ζωή του με ένα περίστροφο.
Το σπίτι του ηλικιωμένου, στην οδό Μπάλτσα, ανάμεσα στην Παλλήνη και την Ανθούσα, περικυκλώθηκε από τις φλόγες και η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε το πρωί από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ο συνταξιούχος καπετάνιος είχε υπακούσει στην εντολή για εκκένωσης της περιοχής και νωρίς το πρωί της Τετάρτης, επέστρεψε για να δει σε τί κατάσταση βρίσκεται το σπίτι που είναι στα σύνορα με την Ανθούσα.

Το αντίκρισε όμως καμένο, καθώς είχε υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές από την πυρκαγιά. Κάτι που δεν το άντεξε, καθώς ήταν η τέταρτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Λίγο μετά τις 7:00 πήρε ένα όπλο που είχε στην κατοχή του, το έστρεψε στο εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Άνδρες της αστυνομίας απομακρύνουν ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες από τα σπίτια τους καθώς η φωτιά κατεβαίνει.

Κάποιοι αντιστέκονται θέλουν να παραμείνουν στο σημείο για να σώσουν τις περιουσίες τους, η φωτιά όμως δεν αστειεύεται.

Σχεδόν 500 κάτοικοι στην Ανθούσα πήραν τα κατοικίδιά τους και βρήκαν καταφύγιο σε ένα πάρκινγκ.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει περίπου 600 απομακρύνσεις κατοίκων, ενώ έχουν σταλεί μηνύματα από το 112 για εκκενώσεις από την Πεντέλη και τις ανατολικές περιοχές του Γέρακα, Βούλα Πικερμίου και Πανόραμα Παλλήνης, Παλλήνη και Νέα Παλλήνη καθώς και για αποφυγή μετακίνησης στη Λεωφόρο Μαραθώνος, από τον κόμβο της Αττικής Οδού έως το Πικέρμι.

Οι κάτοικοι μετρούν πληγές, καθώς οι κόποι μιας ζωής έγιναν στάχτη. Δεκάδες καμένα σπίτια, εκ των οποίων τουλάχιστον δέκα βρίσκονται στην περιοχή του Ντράφι.

Η μάχη των πυροσβεστών συνεχίζεται με πολλούς κατοίκους των περιοχών να έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα