Iωάννα Παλιοσπύρου για την απελευθέρωση Λιγνάδη: Κλειδώστε μέσα τα παιδιά σας

Iωάννα Παλιοσπύρου για την απελευθέρωση Λιγνάδη: Κλειδώστε μέσα τα παιδιά σας

Οργισμένη ήταν η αντίδραση από την Ιωάννα Παλιοσπύρου για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του από το Εφετείου.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Λιγνάδης απελευθερώνεται, διάσημοι και μη, εξέφρασαν την οργισμένη αγανάκτησή τους για το σύστημα της εγχώριας δικαιοσύνης.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που έπεσε θύμα επίθεσης με το βιτριόλι με ένα ποστάρισμα 50 λέξεων, έριξε γροθιά στην δικαιοσύνη.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αναλυτικά η ανάρτησή της
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την τύχη μου (μέσα) που ο θύτης μου δεν ήταν «γνωστός σκηνοθέτης», «γνωστός ηθοποιός» και αποδόθηκε δικαιοσύνη. (Έστω και αυτή που έχουμε τέλος πάντων). Για τα υπόλοιπα θύματα, συγγνώμη και ντροπή. Οι υπόλοιποι κλειδώστε τα ανήλικα παιδιά στο σπίτι για να γλιτώσετε. Η δικαιοσύνη δεν μπορεί.

Συστημένο από Ακρίτα σε Ε. Κούρκουλα: Ο φίλος σας είναι βιαστής ανηλίκων

Ξέσπασμα από Τουμασάτου για αποφυλάκιση Λιγνάδη: Ούτε για να σας φτύσουν δεν είστε!
Μουδιασμένη αλλά και εξοργισμένη η κοινωνία με τη χθεσινή απόφαση για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ειδικά οι άνθρωποι που υπηρετούν τον χώρο του θεάτρου και των τεχνών εμφανίζοντα κάτι παραπάνω από δυσαρεστημένοι.

Η Μαριάννα Τουμασάτου που και στο παρελθόν έχει αναφερθεί στην υπόθεση, πήρε θέση εκφράζοντας με τον πιο σαφή τρόπο τον αποτροπιασμό της για την απόφαση.

«Μέχρι που θα φτάσετε; Καμία ντροπή δεν έχετε; Καμία αξιοπρέπεια; Ούτε για να σας φτύσουν δεν είστε! Γελάτε, αλλά γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συστημένο από Ακρίτα σε Ε. Κούρκουλα: Ο φίλος σας είναι βιαστής ανηλίκων

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα