Οργιάζουν οι συμμορίες ανηλίκων – Δύο συλλήψεις για επιθέσεις σε Ηλιούπολη και Άνω Λιόσια

Οργιάζουν οι συμμορίες ανηλίκων – Δύο συλλήψεις για επιθέσεις σε Ηλιούπολη και Άνω Λιόσια

Δύο ακόμη σοβαρά βίαια περιστατικά με πρωταγωνιστές συμμορίες ανηλίκων, εξιχνιάστηκαν από την Αστυνομία στα ‘Ανω Λιόσια και στην Ηλιούπολη.  
Στα ‘Ανω Λιόσια, το βράδυ της Παρασκευής (8/7), συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της ‘Αμεσης Δράσης, ένας 15χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απλή σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν από την σύλληψη του ανήλικου, στην πλατεία Ηρώων στα ‘Ανω Λιόσια, ομάδα 10-15 νεαρών επιτέθηκε σε δύο ανήλικους 14 και 16 ετών και τους οποίους χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι και στο σώμα.


Έπειτα από αναζητήσεις, αστυνομικοί της ‘Αμεσης Δράσης εντόπισαν τον κατηγορούμενο ανήλικο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Φυλής, όπου αναγνωρίστηκε ως ένας εκ των δραστών της επίθεσης και συνελήφθη.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία από το ΤΑ. Φυλής.

Στην δεύτερη περίπτωση συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, ένας 16χρονος αλλοδαπός, όταν σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε πάνω του ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 16 εκατοστών.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, στο οποίο οδηγήθηκε, προέκυψε ότι ο 16χρονος από κοινού με άγνωστο συνεργό του, το βράδυ της περασμένης Κυριακής (3/7), κοντά σε σχολικό συγκρότημα της περιοχής, προσέγγισαν 5 ανήλικους και με την απειλή μαχαιριού τους άρπαξαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

Οργιάζουν οι συμμορίες ανηλίκων
Ξυλοδαρμοί, παραβατικότητα και άγριες επιθέσεις μεταξύ ανηλίκων, κυρίως σε περιοχές της Αττικής, αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο. Σε αρκετές περιπτώσεις οι έφηβοι συμμετέχουν σε συμμορίες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα