Μύκονος: 21χρονη influencer συνελήφθη για διακίνηση κοκαϊνης

Μύκονος: 21χρονη influencer συνελήφθη για διακίνηση κοκαϊνης

Οι αρχές ξεσκέπασαν κύκλωμα κοκαΪνης στη Μύκονο. Μέλος του κυκλώματος, 21χρονη influencer από τη Βόρεια Μακεδονία. Το εντυπωσιακό μοντέλο διακινούσε κοκαΐνη, συγκεκριμένα στην Μύκονο «πασάροντας» μικροσυσκευασίες.
Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε νεαρή 21χρονη, ξανθιά influencer, η οποία έκανε διακοπές στη Μύκονο και φέρεται να συμμετείχε σε κύκλωμα ναρκωτικών που δρούσε στο νησί των Ανέμων.

Η νεαρή, που με τις αναρτήσεις από το κοσμοπολίτικο νησί αναστάτωνε το διαδίκτυο, φέρεται να έβρισκε υποψήφιους αγοραστές στο κύκλωμα των Σκοπιανών διακινητών.

Η συλληφθείσα από τη Βόρεια Μακεδονία, με πατέρα πολιτικό στη γείτονα χώρα και μητέρα δικηγόρο, δρούσε με την καθοδήγηση του φερόμενου Σκοπιανού αρχηγού του κυκλώματος.

Για συμμετοχή στο κύκλωμα συνελήφθησαν :
*Η 21χρονη
*Ο 34χρονος αρχηγός
*Ένας 35χρονος συνεργάτης του
*Γνωστός Λιβανέζος Dj

Ο Dj συνελήφθη κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης τη στιγμή που αγόραζε κοκαϊνη από τα μέλη του κυκλώματος. Μάλιστα, φέρεται να προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια ενώ συνηθίζει να περνά τα καλοκαίρια στη Μύκονο. Ο άνδρας μάλιστα φέρεται να παραδέχθηκε τη δοσοληψία στην αστυνομία.

Οι αστυνομικές αρχές παρακολουθούσαν τα μέλη του κυκλώματος και έδρασαν λίγο εκείνοι ετοιμάσουν βαλίτσες και φύγουν από το κοσμοπολίτικο νησί.

Σε έρευνες που πραγματοποίησαν βρήκαν και κατέσχεσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ακόμα και σχήμα νεκροκεφαλής: χάπια ecstasy, κοκαΐνη, μεθαμφεταμίνη, κάνναβη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 34χρονος αρχηγός του κυκλώματος μάλιστα φέρεται να ήταν εκείνος που έδινε τις εντολές και καθοδηγούσε τους συνεργούς του, μεταξύ των οποίων και την 21χρονη influencer.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα