Δίκη ντράμερ: Είναι άρρωστος, έβρισκε ηδονή χαϊδεύοντας ένα παιδί, κατέθεσε πατέρας θύματος

Δίκη ντράμερ: Είναι άρρωστος, έβρισκε ηδονή χαϊδεύοντας ένα παιδί, κατέθεσε πατέρας θύματος

Με την κατάθεση του πατέρα θύματος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ συνεχίστηκε σήμερα η δίκη του κατηγορούμενου για σεξουαλική κακοποίηση σε δεύτερο βαθμό για κατηγορία που αφορά σε ασέλγεια σε βάρος ενός 6χρονου κοριτσιού, κατά το χρονικό διάστημα από το Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013.

Ο μάρτυρας εμφανίστηκε πεπεισμένος, 1000% όπως είπε χαρακτηριστικά, πως η κόρη του που είναι σήμερα μαθήτρια Β´Λυκείου ότι το παιδί του λέει την αλήθεια.

Ο μάρτυρας ήταν κατηγορηματικά βέβαιος πως τα πράγματα έγιναν όπως τα λέει η κόρη του και το παιδί του δεν είναι φαντασιόπληκτο ενώ επικαλέστηκε και τα συμπεράσματα της ψυχολόγου της αστυνομίας.

Συναισθηματικά φορτισμένος, με τη φωνή να τρέμει, ο μάρτυρας περιέγραψε ότι το κοριτσάκι ήταν ντροπιασμένο και μελαγχολικό, σημειώνοντας «εγώ της είπα ότι οι μεγάλοι έχουν την ευθύνη και τα παιδιά δεν πρέπει να ντρέπονται» με το παιδάκι να του απαντάει ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να πάει φυλακή γι’αυτά που κάνει στα παιδάκια.

«Πριν από λίγο καιρό η κόρη μου μού είπε: “Το σκέφτομαι ακόμα αυτό που έγινε τότε. Θα έπρεπε και εγώ να είχα αντιδράσει, να είχα κάνει κάτι.Τ ο σκέφτομαι τώρα και τρέμουν τα πόδια μου».

 «Πραγματικά την κοίταξα», είπε ο μάρτυρας «και έτρεμε ολόκληρη. Έτρεμε τόσα χρόνια μετά» και πρόσθεσε ότι «της εξήγησα πως ένα παιδί δεν μπορεί να αντιληφθεί το ανώμαλο χάδι ενός ενήλικα».

Μάλιστα ο μάρτυρας χαρακτήρισε «άρρωστο» τον κατηγορούμενο καθώς «έβρισκε ηδονή χαϊδεύοντας ένα παιδί» με αποτέλεσμα η υπεράσπιση να επαναφέρει το αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του κατηγορούμενου, αίτημα για το οποίο επιφυλάχθηκε το δικαστήριο.

Τι κατέθεσε ψυχολόγος
Κατάθεση στο δικαστήριο έδωσε και η ψυχολόγος της αστυνομίας στην οποία η ανήλικη αποκάλυψε όσα βίωσε. Η μάρτυρας, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. εμφανίστηκε στην κατάθεση της βέβαιη ότι το κοριτσάκι λέει αλήθεια.

 Βέβαιη ότι η κοπέλα λέει την αλήθεια, εμφανίστηκε στην κατάθεσή της στο δικαστήριο, ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ., η οποία είχε εξετάσει το παιδί και έκανε συνεδρίες μαζί της επί σειρά ετών. «Η σταθερότητα, η συνέπεια, το γεγονός ότι δεν έχει πέσει σε αντιφάσεις οδηγούν στη βεβαιότητα ότι όσα αναφέρθηκαν από το παιδί είναι πραγματικά βιωματικά», είπε η μάρτυρας για να σημειώσει πως διέγνωσε στο παιδί «αγχώδη και καταθλιπτικά» χαρακτηριστικά.

 Η ίδια σε άλλο σημείο της κατάθεσής της επισήμανε: «Το παιδί σε αυτή την ηλικία (σ.σ. 5-6 ετών) δεν μπορούσε να κατανοήσει πώς ένας άνθρωπος που παίζει μαζί του καταφεύγει σε τέτοιες συμπεριφορές. Αυτό που την μπλόκαρε, την αναστάτωσε ήταν όταν της ζήτησε να αγγίξει το πέος του. Αυτό ήταν ίσως από τα τελευταία γεγονότα… Η ενοχή που κινητοποιήθηκε την μπλόκαρε ώστε να αναλάβει δράση και να φύγει. Αυτό εκμεταλλεύονται όσοι έχουν παιδοφιλικά χαρακτηριστικά». Ακόμη, η μάρτυρας έκανε λόγο για «σοβαρή συναισθηματική σύγχυση και μπλοκάρισμα» του κοριτσιού και εξαιτίας του γεγονότος ότι ο κατηγορούμενος ήταν πρόσωπο εμπιστοσύνης για την οικογένεια και δεν μπορούσε να σκεφτεί «πονηρά» για αυτόν.