Κάτω Πατήσια: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η συμπλοκή με τους τρεις νεκρούς. Ραντεβού θανάτου

Κάτω Πατήσια: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η συμπλοκή με τους τρεις νεκρούς. Ραντεβού θανάτου

Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από τη νύχτα-θρίλερ με τα δύο αιματηρά περιστατικά στην Αθήνα που θύμισε «Φαρ Ουέστ».

Τα δύο αιματηρά συμβάντα σε Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους έγιναν σε μικρό χρονικό διάστημα και τελικά συνδέονται άμεσα μεταξύ τους. Αμέσως μετά τα περιστατικά υπήρξε μεγάλη σύγχυση αφού ακόμα και οι αστυνομικές αρχές δεν είχαν πλήρη εικόνα των γεγονότων με αποτέλεσμα να μιλούν για δύο ανεξάρτητα συμβάντα: ένα στα Κάτω Πατήσια με διαπληκτισμό οδηγών και πυροβολισμούς και ένα δεύτερο στους Αγίους Αναργύρους με ένοπλη ληστεία, η οποία αποδείχθηκε ότι δεν συνέβη ποτέ.

Το πρώτο επεισόδιο σημειώθηκε στις 9:30 το βράδυ στα Κάτω Πατήσια, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία, υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα σε επτά άτομα για άγνωστη αιτία. Υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να τραυματιστεί σοβαρά, και αργότερα κατέληξε από τα τραύματά του. Ένας ακόμα τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς και άλλος ένας παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα όταν προσπάθησε να απομακρυνθεί από το σημείο.

Ραντεβού για ξεκαθάρισμα λογαριασμών φαίνεται πώς είχαν δώσει οι εμπλεκόμενοι στο αιματηρό επεισόδιο στα Κάτω Πατήσια όπου είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα. Για την υπόθεση έχει συλληφθεί μία γυναίκα, η κατάθεση της οποία αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκος, επισκέφθηκε το νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται οι δύο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών.

Ηδη, τη διαλεύκανση της υπόθεση έχει αναλάβει το ανθρωποκτονιών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα