Κορoνοϊός: Η έκρηξη κρουσμάτων φέρνει έκτακτη ενημέρωση. Πέθανε 19χρονη στο Σισμανόγλειο

Κορoνοϊός: Η έκρηξη κρουσμάτων φέρνει έκτακτη ενημέρωση. Πέθανε 19χρονη στο Σισμανόγλειο

Καλπάζουν καθημερινά οι μολύνσεις από κορωνοϊό με τους επιστήμονες να ανησυχούν για την κατάσταση και τα επιδημιολογικά δεδομένα στη χώρα να πλησιάζουν το κόκκινο. Ενημέρωση για τον κορωνοϊό θα πραγματοποιηθεί αύριο από τον ΕΟΔΥ.

Έκτακτη ενημέρωση αναφορικά με τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα, θα κάνουν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ αύριο.

Συγκεκριμένα, όπως παρουσιάζει ρεπορτάζ στο megatv, θα μιλήσουν για τις νέες παραλλαγές που επικρατούν.

Οι ειδικοί εκτιμούν πως το κύμα θα κορυφωθεί τις επόμενες δύο εβδομάδες. Σημειώνεται πως οι εισαγωγές παραμένουν σταθερά πάνω από τις 300, το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν σοβαρές νοσηλείες με διασωληνώσεις.

Έτσι πιστεύεται πως το σύστημα υγείας θα αντέξει και δεν θα χρειαστεί να ληφθούν νέα μέτρα μέσα στο καλοκαίρι.

Πέθανε 19χρονη στο Σισμανόγλειο – Έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα

Μακραίνει η λίστα των θυμάτων του κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς μία 19χρονη που νοσηλευόταν στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, έφυγε από την ζωή, ενώ έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων τoυ OPEN, η νεαρή γυναίκα εισήχθη στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ ο θάνατος της καταγράφηκε στην επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ για το Σάββατο 2 Ιουλίου. 
Σημειώνεται, ότι με βάση τις τελευταίες ενημερώσεις του ΕΟΔΥ, τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται ως ένα βαθμό αναζωπύρωση της πανδημίας, καθώς έχει αυξηθεί ο αριθμός των κρουσμάτων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα