Νέα καταγγελία σε βάρος του γνωστού τράπερ: Έκανε πράγματα που δεν ήθελα – Με είχε χτυπήσει και με έβριζε

Νέα καταγγελία σε βάρος του γνωστού τράπερ: Έκανε πράγματα που δεν ήθελα – Με είχε χτυπήσει και με έβριζε

«Όταν αυτός που σ' έκανε να βλέπεις εφιάλτες μπαίνει επιτέλους φυλακή». Με αυτά τα λόγια σχολιάζει νεαρή κοπέλα τη σύλληψη του 27χρονου γνωστού τράπερ.

Η 20χρονη μιλάει στο MEGA και τον Θεολόγο Ηλιού για τη μήνυση που έκανε στον τράπερ πριν από 4 χρόνια. Εκείνος ωστόσο, όπως λέει, δεν τιμωρήθηκε…

«Ακριβώς κι εγώ τότε ήμουν 16 χρονών και ο τυπάς απλά έκανε πράγματα τα οποία εγώ δεν ήθελα. Του έλεγα «Όχι», αυτός δεν καταλάβαινε, με είχε χτυπήσει, με έβριζε εκείνη την ημέρα για να κάνω πράγματα επειδή εγώ δεν ήθελα, και μου έλεγε αφού είσαι π*** θα κάνει τη δουλειά σου», δήλωσε η 20χρονη.

Η κοπέλα είχε μιλήσει στους γονείς της, και μαζί απευθύνθηκαν, όπως ισχυρίζεται, στην αστυνομία.

«Είχα προλάβει να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία γιατί μου είχε σπάσει το κινητό και μου είχε σκίσει και την μπλούζα εκείνη την ημέρα και την μπλούζα την έχω ακόμα. Ο τράπερ ήταν ένα 24ωρο στο αστυνομικό τμήμα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον είχαν αφήσει. Περιμέναμε να γίνει το δικαστήριο. Εν τέλει ακόμα περιμένουμε το χαρτί».

Η απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών να δώσει στην δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας του μαζί με τις φωτογραφίες από την ημέρα της σύλληψης του είχε σκοπό να φανεί εάν ο τράπερ βρίσκεται πίσω κι από άλλες, παρόμοιες πράξεις σε βάρος νεαρών κοριτσιών.

Φίλες της 20χρονης, την προτρέπουν να απευθυνθεί ξανά στις αρχές:

«Nα πας στην αστυνομία να καταθέσεις, να ενισχύσεις την κατηγορία εναντίον του και τότε θα δικαιωθείς».

«Ο συγκεκριμένος τύπος πριν 2 χρόνια με είχε προσεγγίσει για τον ίδιο λόγο μάλλον και ήμουν 15χρονών τότε»

Ο ίδιος από τις φυλακές των Γρεβενών όπου κρατείται αρνείται τα πάντα…

«Έλαβα γνώση ότι η αυτή η καταγγελία είχε γίνει επωνύμως όχι πριν 4 χρόνια, πριν 1 χρόνο, και φάνηκε ότι η οποιαδήποτε καταγγελία ήταν αβάσιμη, άνευ περιεχομένου. Δεν προχώρησε η διαδικασία όχι γιατί το είπαν οι αστυνομικοί αλλά ο κύριος εισαγγελέας. Δεν υπήρξε καμία βασιμότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι θέλουν μόνο και μόνο την αναγνωσιμότητα και να πάρουν κάποια like», δήλωσε η δικηγόρος του τράπερ.

Οι σελίδες του τράπερ αλλά και το κανάλι του στο Youtube έχουν κατέβει.