Με κατέστρεψε: Πως ο απαγωγέας κατάφερε να σαγηνεύσει την 15χρονη;

Με κατέστρεψε: Πως ο απαγωγέας κατάφερε να σαγηνεύσει την 15χρονη;

Η εξαφάνιση της 15χρονης από το Περιστέρι τον περασμένο Απρίλιο είχε προκαλέσει συναγερμό στις Αστυνομικές Αρχές καθώς υπήρχαν φόβοι πως πίσω από την αρπαγή της ανήλικης κρυβόταν κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων. Η ανήλικη εντοπίστηκε λίγες ημέρες μετά την αρπαγή της από αστυνομικούς στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ενώ για την αρπαγή της κατηγορείται ένας 22χρονος.

Η ανήλικη, το μεσημέρι της Παρασκευής μίλησε στην εκπομπή T-Live για τον 22χρονο που κατηγορείται για την αρπαγή της ενώ αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο την προσέγγισε, τα μέσα που χρησιμοποίησε για να την σαγηνεύσει αλλά και για την προσπάθεια, όπως είπε, που έκανε οι φίλοι του 22χρονου να την πείσουν να αλλάξει την εμφάνισή της αλλά και τα στοιχεία της ώστε να μην καταστεί δυνατό να την εντοπίσουν οι αστυνομικές αρχές.

Τι είπε η 15χρονη

15χρονη: Τον γνώρισα μέσω instagram. Ξεκινήσαμε να μιλάμε, μετά από λίγο καιρό δώσαμε ραντεβού, βρεθήκαμε από κοντά.

Τατιάνα Στεφανίδου: Στο instagram όταν τον γνώρισες, είχε την πραγματική του ηλικία και το πραγματικό του όνομα;

15χρονη: Στην αρχή μου είχε πει ότι είναι δεκαεννέα χρόνων, το όνομά του μου το είχε πει από την αρχή το πραγματικό. Όταν αρχίσαμε να βρισκόμαστε, μετά από κανέναν μήνα είχαμε βρεθεί από κοντά, μου είπε ότι είναι είκοσι δύο χρόνων. Την ηλικία μου αυτός την ήξερε από την αρχή, του είχα πει ότι είμαι δεκαέξι, μετά μου λέει «καταλαβαίνω ότι είσαι δεκατέσσερα, δεκαπέντε» και το ήξερε από την αρχή.

Τατιάνα Στεφανίδου: Σου είπε από την αρχή ότι είναι παντρεμένος με παιδιά;

15χρονη: Όχι, στην πορεία το έμαθα.

Τατιάνα Στεφανίδου: Από τον ίδιο;

15χρονη: Όχι, μου το είπανε κάποιοι δικοί μου γνωστοί, που παλιά πηγαίναμε μαζί στο ίδιο σχολείο. Αυτός όταν του το είπα, στην αρχή το αρνιόταν, μετά το παραδέχτηκε.

Τατιάνα Στεφανίδου: Είχατε αρχίσει να έρχεστε λίγο πιο κοντά όταν πια το έμαθες;

15χρονη: Ναι, ναι, ναι. Αυτός μου έλεγε: «σ’αγαπάω» , μου λέει: «είσαι δικιά μου», θα κάνεις ό,τι σου λέω, πολλές φορές γινόταν και απότομος και ήθελε γενικά να είχε ας πούμε το πάνω χέρι, να κάνει αυτά που θέλει, να τα κάνω εγώ, ήταν χειριστικός.

Τατιάνα Στεφανίδου: Σου έλεγε ότι ενδεχομένως να  είσαι και εσύ Ρομά, να μην στο λένε οι γονείς σου ή πράγματα τα οποία αμφισβητούσαν την αγάπη των γονιών σου ή τη σχέση σας;

15χρονη: Μου έλεγε να λέω λόγια γενικά στους γύρω μου ότι οι γονείς μου με χτυπάνε, ότι με κακοποιούνε, έτσι ώστε μου λέει, να κάνουνε κάποιες συστάσεις στους γονείς σου, να τους κάνουνε κάποιες παρατηρήσεις έτσι ώστε να μπορούμε μου λέει  να είμαστε πιο πολύ μαζί, μου είχε πει να πάω να μείνω μαζί του, να φύγουμε μαζί, πολλές φορές.

Τατιάνα Στεφανίδου: Εσύ είχες πάει δηλαδή κάποιες φορές στο σχολείο και είχες πει…

15χρονη: Είχα πάει, είχα πάει στο σχολείο και είχα πει ότι οι γονείς μου με κακοποιούνε και είχα πάει και με μελανιές ψεύτικες, τα οποία μου τα έλεγε αυτός να τα κάνω αυτός και μερικά μου έλεγε και η άλλη κοπέλα που έμενα σπίτι της.

Τατιάνα Στεφανίδου: Η κοπέλα που έμενες σπίτι της ήταν συμμαθήτριά σου;

15χρονη: Όχι και  με αυτή είχαμε γνωριστεί μέσω instagram.

Τατιάνα Στεφανίδου: Άρα ήταν φίλη του 22χρονου;

15χρονη: Γνωριζόντουσαν.

Οι πρώτες στιγμές μετά την εξαφάνισή της
15χρονη:  Κοιτάξτε να σας πω εγώ εκείνη την ημέρα που έφυγα είχα μιλήσει με την κοπέλα και μου είχε πει «έλα» μου λέει «σε εμένα και να βγούμε» λέει, έφυγα από το σπίτι έτσι, είχα πει για τους δικούς μου αυτά που μου έλεγε ο 22χρονος, μερικά μου έχει πει και η κοπέλα, έφυγα από το σπίτι, πήγα σπίτι της, όταν πήγα εκεί με είδε η μητέρα της και μου είπε «θα μείνεις σε εμάς εδώ», κατευθείαν μου άλλαξε  τα μαλλιά, μου έκανε τρύπα στην μύτη, μου φόρεσε τσιγγάνικα ρούχα και μου λέει θα μείνεις εδώ μαζί μας. Το πρώτο βράδυ έφυγα από εκεί, ήμουνα με τον…

Τατιάνα Στεφανίδου: Λες ότι σου άλλαξε τα ρούχα, σου έκανε τρύπα στην μύτη…

15χρονη: Μου έβαψε τα μαλλιά.

Τατιάνα Στεφανίδου: Όλα αυτά έγιναν με πρωτοβουλία της μητέρας;

15χρονη: Η μητέρα ναι.

Τατιάνα Στεφανίδου: Γιατί σου άλλαξαν τα μαλλιά, εσύ ήθελες να αλλάξεις τα μαλλιά σου ή εκείνη στο πρότεινε;

15χρονη: Όχι, όχι εκείνη είπε «πρέπει να αλλάξουμε την εμφάνιση», «γιατί», μου λέει, «θα σε ψάχνουνε και καλό», μου λέει, «είναι να μην σε βρούνε» και μάλιστα μου πρότεινε να με δώσουν σε έναν δικό της, για να μου βγάλει χαρτιά.

Οι προσπάθειες να «ξεκόψει» με τον 22χρονο
15χρονη: Πολλές φορές του είχα πει να σταματήσουμε, ότι δεν γίνεται να είμαστε μαζί, αυτός επέμενε, είτε με έπαιρνε τηλέφωνο, είτε άνοιγε άλλα προφίλ και μου έστελνε, επέμενε, ήτανε πάρα πολύ επίμονος.

Τατιάνα Στεφανίδου: Είχες προσπαθήσει να τον μπλοκάρεις δηλαδή;

15χρονη: Ναι, πολλές φορές.

Τατιάνα Στεφανίδου: Τον είχες μπλοκάρει και έφτιαχνε άλλα προφίλ για να σε προσεγγίσει;

15χρονη: Ναι με ψεύτικα προφίλ, αλλά το καταλάβαινα ότι ήταν αυτός από τον τρόπο που μίλαγε και μετά συνέχιζε, επέμενε αναγκαστικά, επέμενε πάρα πολύ, ήτανε πάρα πολύ επίμονος.

Τατιάνα Στεφανίδου: Ναι, για την γυναίκα του και τα παιδιά του τι σου έλεγε μετά όταν πια παραδέχτηκε ότι …

15χρονη: Ναι, μου είπε ότι έχει χωρίσει, ότι έχει χωρίσει έξι μήνες. Mε εκμεταλλεύτηκε και με χειριζόταν σαν συμπεριφορά, όλα… όλα, με κατέστρεψε βασικά.

Τατιάνα Στεφανίδου: Εκμεταλλεύτηκε την ψυχοσύνθεση, την ψυχολογία και την ευαισθησία της ηλικίας σου, την ανηλικότητά σου;

15χρονη: Με κατέστρεψε, με κατέστρεψε, το είχα πει κιόλας, με κατέστρεψε.

Τατιάνα Στεφανίδου: Ποιός ήταν το στήριγμά σου σε αυτήν την περιπέτεια, μιλούσες σε κάποιον άνθρωπο, σε κάποια φίλη σου;

15χρονη: Ναι το ήξερε μια φίλη μου, που τον είχε δει και αυτόν από κοντά, αλλά δεν…, δεν είχα κάποιον να το πω ξεκάθαρα. Δεν υπήρχε κάποιος που να το πω ξεκάθαρα.

Τατιάνα Στεφανίδου: Ναι, ναι, και δεν είχες έστω την δύναμη να κάνεις αυτό που το ένστικτό σου, σου έλεγε.

15χρονη: Δηλαδή ένιωθα ότι δεν έχω κανέναν να το πω, ήμουνα μόνη μου σε όλο αυτό.

Τατιάνα Στεφανίδου: Ένιωσες να έχεις μπλεχτεί σε μια περιπέτεια, να έχεις μπει σε ένα λαβύρινθο ας πούμε που…

15χρονη: Δεν μπορώ να βγω.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα