Μύκονος: 2η νύχτα ελέγχων – Έψαξαν μπράβους σ’ ακόμη 15 μαγαζιά

Μύκονος: 2η νύχτα ελέγχων – Έψαξαν μπράβους σ’ ακόμη 15 μαγαζιά

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας Μυκόνου με τη συνδρομή του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής και της Ο.Π.ΚΕ, για την κάθαρση του νησιού των ανέμων από τα κυκλώματα των μπράβων που κάθε καλοκαίρι κάνουν απόβαση στη Μύκονο για να προστατέψουν τα συμφέροντά τους.

Όπως αναφέρεται άρθρο στο topontiki.gr , μετά τη σκούπα που ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής και κράτησε έως τα ξημερώματα του Σαββάτου με τον έλεγχο 19 καταστημάτων, απο το λιμάνι του νησιού μέχρι μεγάλα clubs και καταστήματα στη Χώρα, με τις επιχειρησιακής δράσης του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 15 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 11 άτομα, ένα εκ των οποίων προσήχθη.

Οι επιχειρήσεις ελέγχου υπό τις εντολές του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και την εποπτεία του προϊστάμενου της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, αστυνομικού υποδιευθυντή Αθανάσιου Παπάζογλου, θα συνεχιστούν, με αμείωτη ένταση για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, των επαγγελματιών και των τουριστών του νησιού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα