Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ. Γύρισα σπίτι. Η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει και την χτύπησα

Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ. Γύρισα σπίτι. Η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει και την χτύπησα

Νέα φρικτή γυναικοκτονία, η πέμπτη από τις αρχές του χρόνου, έγινε τα ξημερώματα στο Κουκάκι. Ένας 53χρονος δολοφόνησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια ειδοποίησε τον γιο του που ήταν έξω εκείνη την ώρα να πάει σπίτι, γιατί σκότωσε τη μητέρα του. Το παιδί βρήκε τη μητέρα του νεκρή σε μια λίμνη αίματος. Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς προκαλούν ανατριχίλα.
Ξημερώματα Πέμπτης στο Κουκάκι… Ακόμα μια γυναικοκτονία σοκάρει το πανελλήνιο…

Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα ο φερόμενος ως δράστης μαχαιρώνει την άτυχη γυναίκα, στο διαμέρισμα που διέμεναν, στο Κουκάκι, και στη συνέχεια εξαφανίζεται.

Ο 53χρονος, αφού μαχαίρωσε στον θώρακα και τον λαιμό τη γυναίκα του, πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του είπε: «Σκότωσα τη μητέρα σου!».

Ο νεαρός ήταν έξω και διασκέδαζε όταν τον κάλεσε ο πατέρας του και του είπε ότι έχει δολοφονήσει τη μητέρα του. Αμέσως, επέστρεψε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά την απόλυτη τραγωδία. Η μητέρα του νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

«Ξαφνικά χτες το βράδυ 2 η ώρα ο γιος μου ήρθε στο σπίτι και λέει κάτι έχει γίνει.. Κάποιος σκότωσε κάποια… Βγήκα στο μπαλκόνι και είδα ότι υπήρχε κίνηση… Η αστυνομία είχε κλείσει το δρόμο αλλά δεν γνωρίζαμε τίποτα.», ανέφερε ένας γείτονας.

Η γυναίκα είχε μαχαιριές στο θώρακα και στο λαιμό και ήταν τυλιγμένη σε υφάσματα που, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν οι κουρτίνες του σπιτιού.

Μετά από τη στυγερή δολοφονία, και αφού έφυγε από το σπίτι, ο φερόμενος δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες τηλεφώνησε σε άλλο συγγενή του και είπε πως πάει να αυτοκτονήσει. Οι Αρχές ενημερώθηκαν για τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας, με τον 53χρονο φερόμενο συζυγοκτόνο να είναι ο τραυματισμένος οδηγός.

Το αυτοκίνητο του είχε πέσει σε γκρεμό και περαστικοί ειδοποίησαν τις Αρχές για το ατύχημα. Ο 53χρονος έχει μεταφερθεί στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλεύεται.

Τα πρώτα λόγια του 53χρονου
Σοκάρουν τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε στις αρχές ο 53χρονος.

«Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ… γύρισα σπίτι και η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει και την χτύπησα», φέρεται να είπε ο 53χρονος.

Την ίδια ώρα έρχονται στο φως πληροφορίες που περιγράφουν ένα σκηνικό με καβγάδες και ενδοοικογενειακή βία στο σπίτι της οικογένειας στο Κουκάκι, εδώ και καιρό.

Μια γυναικοκτονία σχεδόν κάθε μήνα
Πρόκειται για την πέμπτη γυναικοκτονία του 2022 κάτι που σημαίνει πως μια γυναίκα πέφτει νεκρή σχεδόν κάθε μήνα από τα χέρια του συζύγου ή του συντρόφου της.

Μεσκλά, Μακρινίτσα, Γλυκά Νερά, Αγία Βαρβάρα, Φολέγανδρος, Δάφνη, Σωτηρίτσα, Ρέθυμνο, Θεσσαλονίκη, Κυπαρισσία, Ρόδος, Αργολίδα, Ιεράπετρα, Θεσσαλονίκη, Βλαχιώτης, Αλεξανδρούπολη, Νέα Μάδυτος.

Μέσα στο 2021, 17 γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από τα χέρια συντρόφων τους. Ένας σοκαριστικός αριθμός, που συνοδεύεται από κακοποιητικές συμπεριφορές μηνών και ετών, που κλιμακώθηκαν οδηγώντας σε τραγική κατάληξη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα