Μήνυση στην Ζήνα Κουτσελίνη για την υπόθεση της Πάτρας: Γιατί την κατηγορεί ο δικηγόρος Α. Θεοδωρόπουλος;

Μήνυση στην Ζήνα Κουτσελίνη για την υπόθεση της Πάτρας: Γιατί την κατηγορεί ο δικηγόρος Α. Θεοδωρόπουλος;

Μήνυση σε βάρος της παρουσιάστριας Ζήνας Κουτσελίνη υπέβαλλε ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος. O δικηγόρος κατηγορεί την γνωστή παρουσιάστρια για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος σημειώνει ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Αλήθειες με τη Ζίνα στο Star Channel, η παρουσιάστρια παρουσίασε ψευδή στοιχεία για τον ίδιο, τα οποία αφορούν την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωρόπουλος, ως πληρεξούσιος δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, η οποία ήταν η σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, εντόπισε στο σπίτι της εκλιπούσας την τσάντα της μικρής Τζωρτζίνας Δασκαλάκη. Όπως λέει ο ίδιος, την παρέδωσε στην 18η τακτική ανακρίτρια στις 31 Μαΐου.   

Μέχρι να την παραδώσει, και ενώ είχε μεσολαβήσει Σαββατοκύριακο, ο κ. Θεοδωρόπουλος, όπως αναφέρει ο ίδιος, δέχτηκε ανοίκεια επίθεση στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Έβλαψαν την επαγγελματική τιμή μου, λέγοντας ότι έχω αφαιρέσει ανακριτικό υλικό, ότι μπήκα παράνομα στο σπίτι και ότι έκλεψα την τσάντα για να την περιφέρω. Ήταν μια επίθεση σπίλωσης εναντίον μου. Για αυτό το λόγο κινούμαι εναντίον της  με μηνύσεις και αγωγές για την κατασυκοφάντηση μου και την επίθεση που δέχτηκα, χαρακτηριζόμενος ως κλέφτης σε εκπομπή υψηλής τηλεθέασης» λέει ο κ. Θεοδωρόπουλος στη Ζούγκλα.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος συμπλήρωσε ότι σχεδιάζει να κινηθεί νομικά και εναντίον συνεργατών της Ζήνας Κουτσελίνη, οι οποίοι συμμετέχουν στην εκπομπή της, όσο και εναντίον άλλων παρουσιαστών και δημοσιογράφων που, όπως λέει, διέσυραν το όνομα του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα