Καλλιθέα: Συνελήφθη η σύντροφος του 60χρονου που βρέθηκε μαχαιρωμένος

Καλλιθέα: Συνελήφθη η σύντροφος του 60χρονου που βρέθηκε μαχαιρωμένος

Η γυναίκα ενημέρωσε το ΕΚΑΒ για τον τραυματισμό του 62χρονου συντρόφου της. Άλλαξε αρκετές φορές την εκδοχή της στους αστυνομικούς για το πως εκείνος τραυματίστηκε και στο τέλος η 52χρονη συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Αρχικά υποστήριξε ότι ο σύντροφός της μπήκε στο σπίτι τραυματισμένος και λίγο μετά άλλαξε την αρχική της κατάθεση υποστηρίζοντας ότι αυτοτραυματίστηκε.

Οι αντιφάσεις πολλές. Η 52χρονη γυναίκα συνελήφθη ως βασική ύποπτη για τον τραυματισμό του συντρόφου της και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, η 52χρονη ενημέρωσε το ΕΚΑΒ για τον τραυματισμό του 62χρονου συντρόφου της. Οι διασώστες διαπίστωσαν πως είχε μαχαιρωθεί στην κοιλιά και κάλεσαν άμεσα την αστυνομία.

Στην έρευνα που έκαναν στο διαμέρισμα οι άνδρες της ασφάλειας βρήκαν μεταξύ άλλων ένα ξίφος, ένα ψαλίδι και τρία μαχαίρια. Το πτυσσόμενο εκτιμάται ότι ήταν και το όπλο της επίθεσης.

Τον μετέφεραν αιμόφυρτο στο νοσοκομείο
Στην οδό Σωκράτους στην Καλλιθέα, ελάχιστοι άκουσαν τις φωνές από τον καβγά του ζευγαριού, είδαν όμως το ασθενοφόρο να βγάζει αιμόφυρτο τον 60χρονο από το διαμέρισμα του υπογείου.

Σύμφωνα με τους γείτονες η σχέση του ζευγαριού αποτελεί «μυστήριο». Κυκλοφορούσαν ελάχιστα, τα παντζούρια και η πόρτα ήταν συνήθως κλειστά.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η 52χρονη απασχολεί τις Αρχές. Το 2012 η ίδια είχε απειλήσει τον πρώην σύζυγο της με δύο μαχαίρια και τότε κατηγορήθηκε για παράνομη οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα