Αντιμέτωπη με δέσμευση της περιουσίας της η χήρα του Γιώργου Τράγκα

Αντιμέτωπη με δέσμευση της περιουσίας της η χήρα του Γιώργου Τράγκα

Στο «μικροσκόπιο» της Αρχής καταπολέμησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα μπήκε το πόθεν έσχες της χήρας του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά, η οποία φέρεται να εμπλέκεται στην απόκτηση της περιουσίας του εκλιπόντος συζύγου της.

Η Μαρία Καρρά, η οποία μέσω της δικηγόρου της έχει δηλώσει πως βρίσκεται στη διάθεση των αρμόδιων αρχών, βρίσκεται αντιμέτωπη και με τη δέσμευση των περιουσιακών της στοιχείων.

Εκτός από τα 17 ακίνητα σε Ελλάδα, Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής , ο Γιώργος Τράγκας είχε τραπεζικούς λογαριασμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Μονακό, ενώ έχουν εντοπιστεί και δέκα ράβδοι χρυσού σε θυρίδα τράπεζα του εξωτερικού, γεγονός που έχει μπει στο στόχαστρο των αρμόδιων αρχών.

Διαφορετικοί δρόμοι
Οι κληρονόμοι του Γιώργου Τράγκα, εδώ και λίγα 24ωρα, έχουν διαλέξει διαφορετικούς δρόμους μετά την αποποίηση της κληρονομιάς από τον μικρότερο γιο του, Φρέντυ. Δικαίωμα στην περιουσία έχουν πλέον η σύζυγος του δημοσιογράφου και ο μεγαλύτερος γιος του, Γιάννης Τράγκας.

«Οι περιστάσεις αυτές και ο χαρακτηρισμός τους ως απρόσφορων για μία καλή συνεννόηση, και η ανακοίνωση της έρευνας οδήγησε σε μία σοβαρή συζήτηση με τον εντολέα μας και κατέληξε στην ανακοίνωση που είδατε», δήλωσε ο Θέμης Σοφός, πληρεξούσιος δικηγόρος του Φρέντυ Τράγκα.

Σε κάθε περίπτωση, η απόκτηση της τεράστιας περιουσίας του Γιώργου Τράγκα ερευνάται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει η διάπραξη ποινικών εγκλημάτων με αιχμή του δόρατος αυτό του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα