Προμελετημένο έγκλημα ο θάνατος του δικηγόρου Λουκά Πιτσιλού

Προμελετημένο έγκλημα ο θάνατος του  δικηγόρου Λουκά Πιτσιλού

Την στυγερή δολοφονία του Αθηναίου δικηγόρου Λουκά Πιτσιλού 58 χρόνων, στην Ψήφτα Τροιζηνίας, ερεύνησε το «Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Λουκάς Πιτσιλός, με αφορμή τα μέτρα του κορωνοϊού, πήγε στο πατρικό του κτήμα απ’ όπου συνέχιζε τις επαγγελματικές του δραστηριότητες παρά το γεγονός ότι κάποιοι δεν τον πλήρωναν για τις υπηρεσίες που τους παρείχε.

Όταν άρχισε να ζητά τα χρήματά του, βρέθηκε άγρια δολοφονημένος μέσα σε μια λίμνη αίματος στη βεράντα του πρώτου ορόφου, του πατρικού του σπιτιού.

Ο ιατροδικαστής Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας που έφτασε στον τόπο, ανέφερε πως ο άτυχος άνδρας δολοφονήθηκε τουλάχιστον 24 ώρες πριν, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Τόσο το πόρισμά του, όσα και η όλη σκηνή στον χώρο δείχνουν ότι το θύμα δέχτηκε μία αιφνιδιαστική επίθεση μέσα στη νύχτα και έναν άγριο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου και στο τέλος το πλήγμα με αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι.

Τα φώτα στο δρόμο που έσβησαν εκείνη τη νύχτα χωρίς να υπάρχει κάποια βλάβη, όπως προέκυψε από την έρευνα της εκπομπής, δείχνουν επίσης προμελετημένο έγκλημα. Ο αδελφός του θύματος, υπέδειξε στο «Τούνελ» ακόμη και τα πιθανά σημεία διαφυγής, που θα μπορούσαν να έχουν ακολουθήσει οι δράστες.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, έφτασαν ανώνυμες πληροφορίες από την περιοχή. Η μία έκανε λόγο για ένα ασημί αυτοκίνητο, που κινήθηκε ύποπτα κοντά στο σπίτι εκείνο το πρωινό του φόνου.

Το «Φως στο Τούνελ» θα συνεχίσει την έρευνά του μέχρι να δώσει απαντήσεις και σε αυτό το θρίλερ.

Μega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα