Πάτρα - ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα: Κάνετε λάθος. Δεν έχω κληθεί ακόμα να καταθέσω

Πάτρα - ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα: Κάνετε λάθος. Δεν έχω κληθεί ακόμα να καταθέσω

Στα δικαστήρια της Πάτρας βρέθηκε σήμερα η ιατροδικαστής, Αγγελική Τσιόλα, προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της δίκης για τη δολοφονία του Μπακαρί Χέντερσον στη Ζάκυνθο.

Η ιατροδικαστής, μιλώντας στους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια, αποκάλυψε πως δεν έχει κληθεί ακόμα για να καταθέσει για τον θάνατο της Ίριδας, του μικρότερου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη–Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

«Κάνετε λάθος. Δεν έχω κληθεί ακόμα να καταθέσω. Με έχετε στείλει πάρα πολλές φορές για κατάθεση, αλλά δεν έχω πάει ακόμα. Δεν έχω καμία κλήση ακόμα. Αναμένεται η κλήση μου. Οι καταθέσεις όλων μας είναι πάρα πολύ σημαντικές. Αποκλειστικά όσων εμπλέκονται στη υπόθεση αυτή. Δηλαδή κυρίως των ανθρώπων που έχουν ασχοληθεί, έχουν έρθει σε φυσική επαφή με τις σορούς των παιδιών και ασφαλώς η άποψή τους έχει βαρύνουσα σημασία» ανέφερε η Αγγελική Τσιόλα.

Και πρόσθεσε «Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για τα περιστατικά. Δεν αφορά κανέναν στην παρούσα φάση. Έχουν δοθεί απαντήσεις τότε που έπρεπε και θα δοθούν εκ νέου εάν απαιτηθεί. Είμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων των δύο πραγματογνωμοσυνών, των αποτελεσμάτων της επανεξέτασης των εργαστηριακών εξετάσεων και για τα δύο παιδιά και των καταθέσεών μας»

«Για κλειστά χαρτιά μιλούν άλλοι. Εγώ μιλάω για κατάθεση» κατέληξε ιατροδικαστής, Αγγελική Τσιόλα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα