Τίτλοι τέλους πέφτουν στο θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Τίτλοι τέλους πέφτουν στο θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως πέφτουν στο θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, καθώς οι Αρχές, βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε λιγότερο από δύο εβδομάδες αναμένεται να γραφτεί ο επίλογος. Τα βλέμματα στρέφονται στην Ίριδα και τη Μαλένα, αφού οι δύο μικρότερες αδελφές της 9χρονης Τζωρτζίνας, που σύμφωνα με τις Αρχές δολοφονήθηκε -έχουν όπως και εκείνη- φέρουν αλλοιώσεις στο ήπαρ και στους πνεύμονες που παραπέμπουν σε πνευμονικό οίδημα, ως αποτέλεσμα υποξίας, έλλειψης οξυγόνου δηλαδή σε εγκέφαλο και όργανα. Αυτό που μένει να βρεθεί είναι εάν η υποξία στις δύο άτυχες αδελφούλες προκλήθηκε από ασφυκτικό θάνατο ή από φαρμακευτική ουσία.

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων αναμένονται στις αρχές του Ιουνίου και τότε οι ιατροδικαστές θα βρίσκονται στη θέση να παραδώσουν το πόρισμά τους.

Σύμφωνα με το pelop.gr, σχετικά με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας: «από την πρώτη σχεδόν στιγμή υπερείχε στη σκέψη των διωκτικών και ιατροδικαστικών αρχών το πώς δολοφονήθηκαν τα δύο κοριτσάκια και όχι αν δολοφονήθηκαν…».

Το pelop.gr, αναφέρει ότι η Χριστίνα Τσάκωνα κατέθεσε ήδη υπό άκρα μυστικότητα στην ΓΑΔΑ. Αναφέρονται επίσης τα εξής: «Εκλήθη η κ. Τσάκωνα από το Ανθρωποκτονιών να δώσει κατάθεση, φυσιολογικά γνωρίζοντας το αποτέλεσμα της επαναξιολόγησης των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της Μαλένας. Υπ’ αυτή την έννοια θα έλεγε κανείς ότι το Ανθρωποκτονιών διευκόλυνε την τήρηση του συναδελφικού “φερ πλαίυ” ανάμεσα στην κ. Τσάκωνα και τους κ. Καρακούνη και Καλόγρηα, που έχουν ολοκληρώσει την επαναξιολόγησή τους για την Μαλένα».

Νέες ποινικές διώξεις
Την ίδια ώρα, στο ενδεχόμενο να προκύψουν νέες διώξεις στην Ρούλα Πισπιρίγκου, αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας: «Συμπληρωματικές διώξεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της Τζωρτζίνας, ανθρωποκτονία κατά Μαλένας, ανθρωποκτονία κατά Ίριδας. Τρεις διώξεις σε συγγενικά πρόσωπα για αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Αυτές οι διώξεις μπορεί να έχουν και πλημμεληματικό χαρακτήρα, άρα δεν θα υπάρχει σύλληψη, αλλά και κακουργηματικό χαρακτήρα που εκεί θα υπάρξουν συλλήψεις. Άρα μιλάμε για 6 νέες διώξεις, τρεις συμπληρωματικές και τρεις καινούριες».

.newsbreak.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα