Το ξέσπασμα του πατέρα της Καρολάιν: Τρέμω όταν η Λυδία θα με ρωτήσει που είναι η μητέρα της

Συγκλονίζει ο Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν με όσα αναφέρει για τον θάνατο της κόρης του αλλά και την ανατροφή της εγγονής του.
Μία νέα συνέντευξη στη Daily Mail έδωσε ο Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Μεταξύ άλλων ο πατέρας του θύματος, αναφέρεται στην ημέρα που η εγγονή του θα αναζητήσει τη μητέρα της και δηλώνει πως είναι καλύτερο να μάθει την αλήθεια από τους παππούδες της, παρά από αλλού.

Δηλώνει πως θα δώσει στο παιδί το επώνυμο της Καρολάιν προκειμένου να μην έχει καμία σχέση με τον δολοφόνο Αναγνωστόπουλο, όπως και ότι θα φροντίσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να μην δει ποτέ την κόρη του.

Στη συνέχεια μιλά για την ομοιότητα της εγγονής του, με την κόρη του.

«Η φυσική ομοιότητα είναι απίστευτη: ένα όμορφο πρόσωπο με τα μεγαλύτερα μαύρα μάτια που έχω δει ποτέ, που κληρονόμησε από τη μητέρα της, όπως και η Καρολάιν τα κληρονόμησε από τη δική της μητέρα…».

Κατόπιν, αναφέρεται στο γεγονός πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν έδινε καθόλου χρήματα στην Καρολάιν, και πως ο ίδιος ιδιοποιήθηκε τα 70.000 ευρώ που είχαν στείλει οι ίδιοι στην κόρη τους για να αγοράσει και να χτίσει ένα σπίτι.

Ο κ. Κράουτς δηλώνει πως είναι αποφασισμένος  να ανακτήσει αυτό το ποσό.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς, Θανάσης Χαρμάνης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ξεκαθαρίζοντας πως δεν κρύβεται κανένα μυστήριο πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν καθώς μιλάμε για συντριπτικά στοιχεία που καταδικάζουν απόλυτα τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Σε ό,τι αφορά τη “συνεργασία” των δύο οικογενειών σχετικά με την ανατροφή του παιδιού, ο δικηγόρος είπε πως η επικοινωνία που ορίστηκε είναι τέσσερις ώρες ημερησίως, τις τελευταίες πέντε μέρες του μήνα.

«Νομικά είναι εφικτό, έχουν την αποκλειστική γονική μέριμνα. Ο κ. Αναγνωστόπουλος έχει απωλέσει τη πατρική του ταυτότητα, είναι ξένος σε αυτό το παιδί» είπε ο κ. Χαρμάνης, αναφορικά με την επιθυμία του πατέρα της Καρολάιν να δώσει το επίθετό της, στη μικρή Λυδία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα