Απίστευτο περιστατικό: Μαθητής με εκδορές, καθηγήτρια με χειροπέδες

Απίστευτο περιστατικό: Μαθητής με εκδορές, καθηγήτρια με χειροπέδες

Καθηγήτρια βρήκε τον μπελά της όταν προσπάθησε να πάει στον διευθυντή μαθητή που σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητών του που θα δούμε στο ρεπορτάζ ήταν προκλητικός, κυκλοφορούσε χωρίς ρούχα, έκανε άσεμνες χειρονομίες και χυδαιολόγησε απέναντι στην καθηγήτρια.
Ένας μαθητής με εκδορές στο λαιμό και στα χέρια. Και μια καθηγήτρια με χειροπέδες. Ένα ακόμη περιστατικό βίας σε σχολείο της Αττικής που φανερώνει την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Τη Δευτέρα αστυνομικοί δέχτηκαν κλήση και έσπευσαν στο 65ο Γυμνάσιο Αθηνών μετά από καταγγελία μαθητή της πρώτης τάξης ότι είχε δεχθεί επίθεση από την καθηγήτριά του.

«Δε φόραγα μπλούζα, άκουγα μουσική με το κινητό μου που είχα μέσα στο τσαντάκι ήρθε η καθηγήτρια και στην προσπάθεια της να μου πάρει το κινητό τράβηξε το τσαντάκι με αποτέλεσμα να τραυματιστώ από το λουρί» ανέφερε ο μαθητής αποκλειστικά στο MEGA.

«Το παιδί είχε βγάλει απλώς την μπλούζα του και είδα μια καθηγήτρια απλά να του τραβάει το τσαντάκι και να έχει γρατζουνιές στην πλάτη» δήλωσε ένας άλλος μαθητής.

Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης αφού μπήκαν στο σχολείο προσήγαγαν την καθηγήτρια, η οποία τελικά συνελήφθη και αντιμετωπίζει την κατηγορία της σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων.

«Η καθηγήτρια προσπάθησε να του τραβήξει το τσαντάκι γι’ αυτό είχε και σημάδια στο σώμα του. Δεν τον χτύπησε απλώς τον τράβηξε από το τσαντάκι για να κάνει απόδραση από την καθηγήτρια» αναφέρει μαθητής – αυτόπτης μάρτυρας.

Προκαλούσε ο μαθητής
Ωστόσο, πολλοί στο σχολείο μιλούν για έναν έφηβο που συχνά προκαλούσε με τη στάση του.

«Ήταν αρκετά προκλητικός. Είχε το βρακί πάνω από το παντελόνι, πράγματα που δεν επιτρέπονται…» αναφέρουν.

Μαθητές και καθηγητές του συγκεκριμένου σχολείου μιλώντας στην κάμερα του MEGA υποστηρίζουν πως ο μαθητής κυκλοφορούσε χωρίς μπλούζα ενώ έκανε άσεμνες κινήσεις στην καθηγήτρια.

«Πήγε να του κάνει παρατήρηση κι αυτός πήγε από πίσω τάχα ότι χορεύει κι έκανε προκλητικές χειρονομίες. Γύρισε και του μίλησε και του είπε “τι κάνεις εκεί” και λέει “τίποτα κορίτσι μου χόρεψε μαζί μου” κτλ… Ήταν σε μια έξαλλη κατάσταση» αναφέρει καθηγήτρια – αυτόπτης μάρτυρας.

«Ο συμμαθητής είχε βγάλει την μπλούζα κι ήταν πίσω από την κυρία και της έκανε πράγματα που δεν επιτρέπονται κι είχε βάλει στο τσαντάκι του ο μαθητής το κινητό κι έβαζε μουσική. Χόρευε λίγο προκλητικά…» λέει μαθητής.

Η εκπαιδευτικός αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα και τον λόγο έχει πλέον η τακτική Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα