Συνήγορος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Η τιμωρία ήταν δεδομένη και φυσικά δίκαιη

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την αντίδραση του πελάτη του μετά το άκουσμα της ποινής που του επιβλήθηκε. 

«Ήταν μια ποινή που ενδεχομένως υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού του πελάτη μου. Την αποδέχθηκε όπως θα την αποδεχόταν ο καθένας στο επίπεδο που είχε φθάσει η υπόθεση» δήλωσε ο δικηγόρος και ανέφερε ότι ο Αναγνωστόπουλος μιλά συνεχώς για την απώλεια της συζύγου του την οποία, όπως λέει, δεν θα ξεπεράσει ποτέ.

Σχολιάζοντας την μη αναγνώριση ελαφρυντικών ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε πως «μιλάμε για μια πράξη που έχει λάβει τις διαστάσεις που έχει λάβει. Η τιμωρία ήταν δεδομένη και φυσικά και δίκαιη στον βαθμό που έπρεπε να επιβληθεί. Δόθηκαν όλα τα δεδομένα και ελήφθησαν αυτές οι αποφάσεις. Η απόφαση είναι αποδεκτή και είναι σεβαστή». 

Σχετικά με το ενδεχόμενο άσκησης έφεσης ο δικηγόρος σημείωσε πως «είναι πολύ νωρίς για να πούμε εάν θα γίνει έφεση. Η άσκηση έφεσης είναι δικαίωμα κάθε κατηγορουμένου. Θα το κρίνουμε και θα το αξιολογήσουμε».

«Κατέστρεψα δύο οικογένειες αλλά καταστράφηκα και ο ίδιος»

Λίγο πριν από το άκουσμα της ποινής, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε μια δήλωση στον ΑΝΤ1, μέσω του δικηγόρου του.

«Από το δικαστήριο δεν περιμένω τίποτα άλλο παρά την τιμωρία μου, γιατί αξίζω τιμωρία γι' αυτό που έκανα. Η λέξη συγχώρεση είναι πολύ μικρή», δήλωσε ο δολοφόνος της Καρολάιν.

«Κατέστρεψα δύο οικογένειες, καταστράφηκα και ο ίδιος. Όσα είπα στην απολογία μου, είναι αυτά που αισθάνομαι για τη γυναίκα που αγάπησα τόσο και συνεχίζω να αγαπώ αλλά και αυτά που έζησα εκείνο το μοιραίο βράδυ με την Καρολάιν» υποστήριξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα