Αιγάλεω: Είμαι ο απεσταλμένος του Θεού, είπε ο άνδρας που έπεσε με αυτοκίνητο σε εμπορικό κέντρο

Αιγάλεω: Είμαι ο απεσταλμένος του Θεού, είπε ο άνδρας που έπεσε με αυτοκίνητο σε εμπορικό κέντρο

«Είμαι ο απεσταλμένος του Θεού» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν ο άνδρας που έπεσε με το αυτοκίνητό του σε τζαμαρία καταστήματος στο εμπορικό κέντρο River West στο Αιγάλεω.

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής, λίγο μετά τις 11:00, στο Αιγάλεω, για τον εντοπισμό άνδρα που οι αρχικές αναφορές έλεγαν ότι ήταν οπλισμένος. Το συμβάν σημειώθηκε στο ύψος που βρίσκεται το εμπορικό κατάστημα River West.

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 11:00 στην ΕΛ.ΑΣ. Άνδρας που επέβαινε σε Ι.Χ. έπεσε σε τζαμαρία καταστήματος στο εμπορικό River West στο Αιγάλεω. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία που εντόπισε τον άνδρα και τον συνέλαβε.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για άτομο που φέρεται να πάσχει από κάποια ψυχική διαταραχή, ενώ πάνω του δεν βρέθηκε όπλο.

Oδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω σε τζαμαρία, μπήκε μέσα από την πίσω πλευρά του εμπορικού κέντρου.

Πολλά είναι τα ερωτήματα σχετικά με το πώς κατάφερε να περάσει τα εμπόδια και δεν κατάφερε να τον σταματήσει κανείς. Ο άνδρας έχει συλληφθεί από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στο αυτοκίνητο δεν εντοπίστηκε όπλο. Το μόνο που βρέθηκε ήταν κάποια χάπια.

Άμεσα τέθηκαν σε κινητοποίηση οι Αρχές ενώ με εντολή της ΕΛ.ΑΣ προς τη διοίκηση του εμπορικού κέντρου ζητήθηκε να γίνει εκκένωση του χώρου από εργαζόμενους και όσους βρίσκονται στο χώρο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο του άνδρα ήταν νοικιασμένο, ενώ στο περιστατικό δεν φαίνεται να εμπλέκεται άλλο άτομο. Θα διαταχθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον εγκλεισμό του σε ίδρυμα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλέστηκε η ΕΡΤ ο άνδρας παρενοχλούσε μία γυναίκα οδηγό, χτυπώντας το αυτοκίνητό της με το δικό του στους δρόμους του Αιγάλεω. Στο δικό του όχημα βρέθηκε σακούλα φαρμακείου με ψυχοφάρμακα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα