Ρούλα Πισπιρίγκου: H πρώτη αντίδραση για τη δημοσιοποίηση των 95 SMS με την αδερφή της Δήμητρα

Ρούλα Πισπιρίγκου: H πρώτη αντίδραση για τη δημοσιοποίηση των 95 SMS με την αδερφή της Δήμητρα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας -ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα– όμως έμαθε για την δημοσιοποίηση των 95 SMS που είχε ανταλλάξει την αδερφή της Δήμητρα.

Ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και σημείωσε ότι «στην αρχή την ενόχλησε η δημοσιοποίηση των μηνυμάτων αυτών, στον βαθμό που περιελάμβαναν κάποιες προσωπικές σκέψεις και συναισθήματά της, τα οποία εξέφραζε μέσα από αυτά τα μηνύματα».

Επίσης, διαβεβαίωσε ότι τα συγκεκριμένα γραπτά μηνύματα είναι αληθινά και είπε ότι «ο καθένας μπορεί να τα ερμηνεύσει όπως θέλει». Παρόλα αυτά, πρόσθεσε ότι «είναι ένα από τα πολλά τεχνικού περιεχομένου ζητήματα τα οποία εξετάζονται λεπτομερώς και με προσοχή. Άλλοι λένε κάτι με τον έναν τρόπο άλλοι το λένε με τον άλλον. Είναι το αποτέλεσμα του γεγονότος ότι η έρευνα είναι ακόμα ανοιχτή, δεν έχει οδηγήσει σε αδιάσειστο ξεκάθαρο συμπέρασμα, ερευνάται από όλες τις πλευρές και δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημα ακόμη».

Σημειώνεται, πως τα συγκεκριμένα SMS αποκάλυψε η εφημερίδα «ΜΠΑΜ» και στις συνομιλίες φαίνεται η έντονη ενόχληση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, για το γεγονός ότι η αδερφή της έφυγε από το σπίτι και εγκατέλειψε την Τζωρτζίνα που ακόμα ζούσε, λίγο καιρό μετά τον θάνατο της Ίριδας του δεύτερου παιδιού.

Μάλιστα, η αδερφή της απείλησε την 33χρονη να επιστρέψει πίσω, καθώς είχε γράψει ότι «θα πάω στον εισαγγελέα να σου πάρουν το παιδί».

Το ημερολόγιο γυρνά στις 8 Απριλίου του 2021. Τα μηνύματα που ανταλλάσσει η Ρούλα Πισπιρίγκου με την αδελφή της είναι αποκαλυπτικά και σε καμία περίπτωση δεν παραπέμπουν σε μια μάνα που βάζει στο νοσοκομείο το παιδί της με σπασμούς και έχει χάσει ήδη άλλα δύο.
–Ρούλα: Μήπως πρόσεξες αν είχε βέρα σήμερα, γιατί μου είπε την έχει βγάλει.
–Δήμητρα : Όχι δεν τον κοίταξα καθόλου.
–Ρούλα: Γ***** ούτε εγώ.

Σοκ προκαλεί η αναφορά της Ρούλας στην Τζωρτζίνα όταν έπεσαν οι σφυγμοί της:

–Ρούλα: Έπεσαν οι σφυγμοί στο 70 και κοπάναγε αυτό ε χέστηκα!
–Δήμητρα: Άμα τον ξαναδούμε (τον Μάνο) θα το κοιτάξω… Κοιμήθηκε το παιδί;…

Το παιδί υποβάλλεται στη μία εξέταση μετά την άλλη. Οι γιατροί απηυδησμένοι ψάχνουν να βρουν τι έχει και η Ρούλα… ψάχνει το προφίλ του Μάνου.

–Ρούλα: Για μπες στο προφίλ (σ.σ. του Δασκαλάκη) του μία»
–Δήμητρα: Όλα τα ίδια…Και δεν έχει ανεβάσει και τίποτα… Το παιδί πώς είναι;
– Ρούλα: Αρχίζει να νυστάζει, καλά είναι όμως.

«Ήταν μια μάνα, για μένα προσωπικά όπως την έζησα, ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ» είχε δηλώσει η αδερφή της 33χρονης κατηγορούμενης.

Στις συνομιλίες πάντως εκείνη που γυρίζει πάντα την κουβέντα στην Τζωρτζίνα είναι η θεία και όχι η μητέρα.

– Ρούλα: Κοίτα το προφίλ του γιατί γέννησε η γυναίκα του στιχουργού μήπως έχει ανεβάσει τπτ για βαφτιστήρι κτλπ και βγάλτο φωτό και κράτα το
–Δήμητρα: Ναι μισό…Τίποτα δεν έχει ανεβάσει…Το FACEBOOK μπορεί να το έχει κλειδώσει και να μην μπορώ να δω
– Ρούλα : ΟΚ…Κοίτα μία το έβγαλε το παντρεμένος;
–Δήμητρα: Όχι…Το παιδί πώς είναι;
–Ρούλα: Τη βέρα ήξερε να τη βγάλει…κοιμάται(η Τζωρτζίνα)»

Ο μεγάλος καβγάς 19 Μαρτίου 2021
Από τις 19 Μαρτίου όταν και ο Μάνος έμαθε για την απιστία της Ρούλας, η σχέση τους περνούσε συνεχώς κρίση.

Από το μεγάλο τσακωμό μπροστά στη Τζωρτζίνα…στον θάνατο της Ίριδας που δεν έφερε πίσω στο σπίτι τον Μάνο.

«Μία φορά έγινε σκηνή μπροστά στα παιδιά» είχε δηλώσει ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη.

-Ήθελε να φύγει μετά την μπέμπα ή και πιο πριν;
-Γύρισε για μία – δύο ημέρες και αποφάσισε να ξαναφύγει, είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο Φως στο Τούνελ.

Αλλά και την 6η Απριλίου όταν η Ρούλα απειλούσε πως θα βάλει τέλος στη ζωή της, κάνοντας «μπαλάκι» το μεγάλωμα της Τζωρτζίνας.

–Ρούλα : Παίρνω εγώ την αστυνομία τώρα και θα δείτε όλοι. Είμαι 32 χρονών και θέλω να είμαι μόνη μου. Τι θα πείτε ρε στην αστυνομία τι; Ότι έφυγα απ’ το σπίτι και; Η πρώτη είμαι ή η τελευταία;

– Δήμητρα: Ρε έλα να μιλήσουμε να τελειώνουμε… θα μείνεις μόνη. Αυτό θες; Ή θες να πεθάνεις… Έθαψες δύο παιδιά γ*** το κεφάλι σου…

– Ρούλα: Εγώ δεν είπα πουθενά να πεθάνω. Δεν ξέρω τι λέτε και τι λέει ο Μάνος.

–Δήμητρα: Τον γράφω στα α****** μου τον Μάνο. Εγώ τον πήρα να του πω ότι θα πάρω εγώ το παιδί και μου είπε ότι έχει βάλει δικό του δικηγόρο και θα το πάρει αυτός… Το παιδί σου έκλαιγε και σε ζήταγε…

– Ρούλα: Λοιπόν άκου, θα έρθει, θα του δώσετε το παιδί και δεν θα σας ενοχλήσει κανείς και άστον με το παιδί να το μεγαλώσει όπως μπορεί.

Η Τζωρτζίνα εκείνη την περίοδο άλλαξε πολλά χέρια. Πήγε στη μάνα μου, στον πατέρα μου, ήρθε σε μένα.

Στις 7 Απριλίου, το ζευγάρι ενημερώνει επισήμως τους συγγενείς για το διαζύγιο. Ένα διαζύγιο που δεν βγήκε ποτέ γιατί στις 8 του μήνα η Τζωρτζίνα κάνει εισαγωγή στο Καραμανδάνειο με σπασμούς.

9 Απριλίου η Ρούλα μαθαίνει για την παιδοψυχολόγο
Με τη Ρούλα να κρατά έκτοτε σε απόσταση τον Μάνο Δασκαλάκη από την Τζωρτζίνα, αιφνιδιάζεται όταν μαθαίνει από τον 30χρονο πως παιδοψυχολόγος θα επισκεφτεί την 9χρονη κόρη τους στο νοσοκομείο.

–Μάνος: Το παιδί δεν έχει κάτι. Έχει κάνει όλες τις εξετάσεις από δύο φορές. Τη Δευτέρα θα φέρουν παιδοψυχολόγο μάλλον.

–Ρούλα: Εσύ που τα ξέρεις όλα αυτά; Και δεν καταλαβαίνω πώς τα ξέρεις εσύ και εγώ δεν έχω καμία ενημέρωση…

–Μάνος (10/4) 4.29 π.μ.: Ήδη έχουν κάνει πάρα πολλές εξετάσεις και μετά θα αρχίσουν να ψάχνουν το ψυχολογικό κομμάτι. Υπολογίζω Δευτέρα γιατί μου είπαν ότι της έκαναν όλες τις εξετάσεις και ήταν άψογο το παιδί.

11 Απριλίου πρώτη ανακοπή Τζωρτζίνας
Η μεγάλη τραγωδία είναι όμως ότι η άτυχη Τζωρτζίνα δεν πρόλαβε ποτέ να μιλήσει σε παιδοψυχολόγο. Την 11η Απριλίου υπέστη τη δυσεξήγητη ανακοπή που την άφησε τετραπληγική.

«Αυτοί δεν ξέρουν τι ψάχνουν να ξέρεις. Έρχονται και με κοιτάνε με ένα βλέμμα της αγελάδας, το ηλίθιο. Και έρχεται αυτή και της λέω “Αυτό το παιδί θα βγάζατε σήμερα; Με κοροϊδεύετε;”», αναφέρει  χαρακτηριστικά η 33χρονη σε μια φίλη της.

Οι γιατροί καταφέρνουν να επαναφέρουν το παιδί στη ζωή. Περνά κρίσιμα 24ωρα διασωληνωμένο στην εντατική και αυτή είναι η συνομιλία των γονιών της εκείνες τις δύσκολες ώρες.

–Ρούλα: Μπορείς να με ξεμπλοκάρεις από το Facebook;

–Μάνος: Γιατί;

-Ρούλα: Γιατί ήθελα να σε ταγκάρω στη Μαλένα τώρα και θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος για τέτοια καραγκιοζιλίκια και μόλις βγει το παιδί σβήσε με, δεν έχω θέμα.

–Μάνος: Μη δημοσιεύεις τίποτα στο Facebook και μη με ταγκάρεις πουθενά, δεν θέλω να ανέβει τίποτα από μένα, θα σε ξεμπλοκάρω τώρα.

-Ρούλα: Για τη Μαλένα γιατί;

-Μάνος : Έτσι. Δεν θέλω καμία δημοσίευση, όσο είναι το παιδί μέσα.

Δυστυχώς η μικρή Τζωρτζίνα έμελλε να περάσει πολλούς μήνες μέσα στα νοσοκομεία με τους γιατρούς να μην βρίσκουν την αιτία των αιφνίδιων επεισοδίων της, οδηγώντας την μοιραία την ημέρα της δολοφονίας της την 29η Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα