Η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη - Τι ζητά

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη - Τι ζητά

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε στην αντεπίθεση μέσα από την φυλακή, στέλνοντας εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη.

Η κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, στο εξώδικο που απέστειλε, κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της για διαρροή πληροφοριών σχετικά με την ίδια – Αφήνει αιχμές για το εάν ο Μάνος Δασκαλάκης θέλει να ασχοληθεί με τη συντήρηση των τάφων των τριών παιδιών .
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η 33χρονη αφήνει αιχμές ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της κάνει τη ζωή του, χωρίς να δείχνει ενδιαφέρον για τους τάφους, ενώ του επισημαίνει ότι θα έπρεπε να μεριμνά για τη φροντίδα τους αλλά και τα έξοδα που έχουν προκύψει. Έτσι, τον καλεί να μεταφέρει την ευθύνη στην αδερφή της, Δήμητρα, εάν δεν μπορεί ο ίδιος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο εξώδικο η 33χρονη αναφέρεται και στο θέμα του κινητού της τηλεφώνου, το οποίο έχει κρατηθεί από τις Αρχές στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Όπως ισχυρίζεται, ο αριθμός του τηλεφώνου της ανήκει σε οικογενειακό πρόγραμμα, το οποίο είναι στο όνομα του Μάνου Δασκαλάκη, τονίζοντας ότι και ο ίδιος έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς.

 Επιπλέον, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά να σταματήσει η συστηματική διαρροή πληροφοριών που αφορούν την προσωπική της ζωή.

Αναλυτικά το εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου 

«Να μου γνωστοποιήσετε εγγράφως εάν προτίθεστε να αναλάβετε τη συντήρηση των τάφων των τέκνων μας, την αποπληρωμή των σχετικών με αυτούς οφειλών και την τοποθέτηση φωτογραφιών, διαφορετικά να προβείτε στην σχετική εξουσιοδότηση για τις συγκεκριμένες ενέργειες προς οποιαδήποτε από τα μέλη της οικογενείας μου, που θα αναλάβουν για λογαριασμό μου τις σχετικές φροντίδες.

Να πάψετε να χρησιμοποιείτε και να διαθέτετε σε τρίτους αναλυτικό λογαριασμό της σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας με αριθμό 69… που χρησιμοποιείτο αποκλειστικά από εμένα.

Να πάψετε να επιδίδεστε στην συστηματική διαρροή πληροφοριών που αφορούν την προσωπική μου ζωή.

Να προβείτε άμεσα στη μεταφορά του εν λόγω αριθμού – σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας στο όνομα της αδερφής μου, Δήμητρας Πισπιρίγκου.

Να προχωρήσετε στην κάλυψη της οφειλής που με βαρύνει αναφορικά με τη συσκευή κινητής τηλεφωνίας τύπου, που χρησιμοποιείτε, αλλιώς να παραδώσετε άμεσα τη συγκεκριμένη συσκευή σε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς μου που θα την παραλάβει για λογαριασμό μου.

Να δηλώσετε εγγράφως εάν επιθυμείτε να αναλάβετε αντικείμενα από το κοινό μας νοικοκυριό και, σε θετική περίπτωση, να μου παραδώστε λίστα των συγκεκριμένων αντικειμένων, ώστε να νομιμοποιούνται στην παραλαβή των υπολοίπων, μέσω των μελών της οικογένειας μου που θα ενεργήσουν για λογαριασμό μου».
 
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα