Αποκάλυψη βόμβα: Καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας

Αποκάλυψη βόμβα: Καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση θρίλερ της Πάτρας, φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA με ένα έγγραφο που παρουσιάζει ο αστυνομικός συντάκτης των Νέων και του Βήματος, Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Το έγγραφο αυτό αφορά στις πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, όταν εκείνη είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς στις 11 Απριλίου του 2021.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο οι συγκεκριμένες τοξικολογικές εξετάσεις, δεν έγιναν στο τοξικολογικό εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο λίγο καιρό αργότερα ανέδειξε τα κρίσιμα ευρήματα για την κεταμίνη που οδήγησε στον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά έγιναν στο γενικό νοσοκομείο Πατρών Άγιος Ανδρέας.

Στις εξετάσεις ελέγχθηκαν 19 ουσίες, ωστόσο καμία από αυτές δεν ήταν η κεταμίνη. Ουσιαστικά λοιπόν δεν έγινε ποτέ έλεγχος για την κεταμίνη, στις πρώτες αυτές τοξικολογικές εξετάσεις, αυτός είναι κι ο λόγος που στη συνέχεια η Ρούλα Πισπιρίγκου χρησιμοποίησε την κεταμίνη, αφού είχε δει ότι στις τοξικολογικές εξετάσεις δεν ανιχνεύεται η εν λόγω ουσία εξήγησε ο αστυνομικός συντάκτης.

Δεν τσακώθηκαν ποτέ μπροστά μου
Μετά τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργου Αναστασόπουλου ότι o Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου τσακώθηκαν σε γνωστό δικηγορικό γραφείο της Πάτρας στα μέσα Φεβρουαρίου, με τον Μάνο μάλιστα να λέει ότι ξέρει ότι η σύζυγός του έχει κάνει κακό στα παιδιά τους, ο Γιάννης Κόττας, πρώην δικηγόρος της Ρούλας, μιλώντας στο MEGA, διαψεύδει το περιστατικό.

Τα διαψεύδω όλα. Δεν τσακώθηκαν ποτέ εδώ μπροστά μου. Πάντα όταν μιλάγαμε, ουδέποτε τσακώθηκαν. Διαφορετικές απόψεις μπορεί να αναπτυχθήκαν αλλά δεν τσακώθηκαν ποτέ. Το διαψεύδω δήλωσε στο LIVE NEWS ο πρώην δικηγόρος της κατηγορουμένης.

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε τον τσακωμό επιμένει ότι το συμβάν είναι πραγματικό.

Δεν ήταν κύμα της φαντασίας μου ότι έγραψα εδώ και 50 ημέρες στην Πελοπόννησο. Ο καυγάς έγινε στο γραφείο… είπε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος.

Οι αντιφάσεις για την ώρα θανάτου
Η μικρή Ίριδα έχασε την ζωή της στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα τον Μάρτιο του 2021. Η αδελφή της 33χρονης κατηγορούμενης εντόπισε πρώτη το βρέφος νεκρό. Στην κατάθεση της στην αστυνομία είχε πει ότι στις 11:30 μπήκε στο δωμάτιο της μικρής και στις 11:37 κάλεσε το ΕΚΑΒ. Σε τηλεοπτική συνέντευξη όμως είχε δώσει άλλη ώρα θανάτου..

Έντεκα και μισή είναι η ώρα θανάτου του παιδιού, δεν είναι η ώρα που βρήκα το παιδί. Το παιδί το βρήκα 11 παρά τέταρτο είχε δηλώσει η αδερφή της 33χρονης κατηγορούμενης.

Σε εφτά λεπτά έφθασε στο σπίτι πλήρωμα του ΕΚΑΒ και έκανε επιτόπου προσπάθειες ανάνηψης για να το σώσει.

Εκείνη την ώρα θα κάναμε ιατροδικαστικό έλεγχο ή θα προσπαθούσαμε να σώσουμε μια ζωή; Αν έχει αρχίσει η σήψη ή υπάρχει νεκρική ακαμψία, που σημαίνει ότι είναι 4 – 5 ώρες που έχει πεθάνει ο άνθρωπος, τότε δεν το κάνουμε εξηγεί μέλος του πληρώματος του ΕΚΑΒ.

To γεγονός ότι δεν υπήρχε ακαμψία στο βρέφος οδηγεί τους ειδικούς στο συμπέρασμα, ότι η μικρή Ίριδα είχε σταματήσει να αναπνέει μία ώρα πριν φθάσει το ασθενοφόρο…

Ένας γενικός κανόνας ορίζει πως η θερμοκρασία πέφτει 1 βαθμό ανά ώρα. Συνεπώς αν θεωρήσουμε ότι έχασε 1 βαθμό όταν ανέλαβε το ΕΚΑΒ, κρίνουμε ότι η ώρα θανάτου ήταν μία ώρα πριν την έλευση του ασθενοφόρου. Το ΕΚΑΒ έφθασε στο σπίτι στις 11:30 οπότε οφείλουμε να τοποθετήσουμε τον θάνατο περί τις 10:30 δήλωσε ο ιατροδικαστής, Δημήτρης  Γαλεντέρης.

Η εκτίμηση του ιατροδικαστή συμπίπτει με την ώρα θανάτου που φέρεται να την βρήκε η αδερφή της Ρούλας όπως είπε η ίδια σε τηλεοπτική της εμφάνιση, δηλαδή στις 10:45. Γιατί όμως η κλήση για ασθενοφόρο, έγινε σχεδόν μία ώρα μετά; Ένα εύλογο ερώτημα που χρήζει περεταίρω έρευνας…

Στο μικροσκόπιο οι ιστολογικές της Μαλένας
Την ίδια ώρα, οι ιατροδικαστές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τις ιστολογικές εξετάσεις της Μαλένας. Οι πρώτες τοξικολογικές πάντως ήταν καθαρές. Λόγω απουσίας βιολογικών υγρών μετά το πέρας των τριών χρόνων, οι ιατροδικαστές επιχειρούν να βρουν ευρήματα μέσα από τους ιστούς του κοριτσιού.

Εμείς τότε ψάξαμε το αίμα. Εάν έχουν φυλαχτεί κι άλλα κομμάτια του σώματος δηλαδή εάν έχουν φυλαχτεί ιστοί, μαλλιά ή οτιδήποτε άλλο μπορεί θεωρητικά να αναλυθεί κι αυτό αποκάλυψε ο τοξικολόγος της Μαλένας.

Η προανακριτική έρευνα για τους θανάτους των δύο παιδιών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με καταθέσεις στο τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής.

megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα