Μάνος Δασκαλάκης: Ζω τη δική μου φυλακή – Η μεγαλύτερη ηθοποιός η Ρούλα

Μάνος Δασκαλάκης: Ζω τη δική μου φυλακή – Η μεγαλύτερη ηθοποιός η Ρούλα

Εξαφανισμένος είναι ο Μάνος Δασκαλάκης, εν αναμονή των νέων πορισμάτων για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, καθώς – σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR- έχει εγκαταλείψει τόσο την Πάτρα, όσο και την Αθήνα. 

Σύμφωνα με άτομο από το πολύ στενό του περιβάλλον, ο Μάνος Δασκαλάκης είναι κλεισμένος σε ένα σπίτι, περιμένει τα πορίσματα των ιατροδικαστών για τα δύο παιδιά του, που έφυγαν από τη ζωή πριν από την Τζωρτζίνα, και μιλά συνεχώς με τον δικηγόρο του, ο οποίος ξέρει πού βρίσκεται, ενώ ενήμερες είναι και οι αρχές. Μάλιστα, όπως δηλώνει, είναι στη διάθεσή τους όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο.

Ζω τη δική μου φυλακή
Σύμφωνα πάντα με ττο Star, άνθρωπος από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, όταν τον ρωτούν πώς γίνεται να μην είχε καταλάβει τίποτα για τη Ρούλα εκείνος τους απαντά πως “όπως αποδεικνύεται ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός”.

Σύμφωνα με το ίδιο πρόσωπο, όταν είχαν ξεκινήσει οι έρευνες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας ο Μάνος ρωτούσε επίμονα τη Ρούλα πως εάν έχει συμβεί κάτι να το του το πει κι εκείνη κατηγορηματικά διέψευδε τα πάντα.

Ζει τη δική του φυλακή, λέει στους ελάχιστους ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνεί πλέον ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Αντιφατικές οι περιγραφές του Μάνου Δασκαλάκη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Αντιφατικά είναι πολλά από αυτά που υποστηρίζει ο Μάνος Δασκαλάκης για την εν διαστάσει σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου. Όπως προκύπτει από το πλήρες περιεχόμενο της κατάθεσής του, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το mega, αν και βρίσκεται πλέον απέναντι στην 33χρονη και επιλέγει να την αποκαλεί "κατηγορούμενη", την περιγράφει ως υποδειγματική μητέρα, που προστατεύει και φροντίζει τα παιδιά της, ενώ εκφράζει επιφυλάξεις για το αν χορήγησε όντως κεταμίνη στην Τζωρτζίνα.

Ναι μεν αλλά…
Από την μία υπερπροστατευτική, υποδειγματική μητέρα, υπεράνω κάθε υποψίας… Από την άλλη χειριστική και κατηγορούμενη…

Αντιφατικές περιγραφές του Μάνου Δασκαλάκη για την προφυλακιστέα εν διαστάσει πλέον σύζυγό του.

Στις 6 Απριλίου ο Μάνος Δασκαλάκης στην παράσταση πολιτικής αγωγής εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν ξεκάθαρα απέναντι της..

«Είμαι σοκαρισμένος, τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα και δηλώσαμε υποστήριξη κατηγορίας» είχε δηλώσει στις 6 Απριλίου 2022, ο Μάνος Δασκαλάκης.

Μία ημέρα μετά, στις 7 Απριλίου στην κατάθεση που έδωσε στην 18η ανακρίτρια, όπως αποκάλυψε η εκπομπή του MEGA «Live News», o Mάνος Δασκαλάκης περιέγραφε την Ρούλα Πισπιρίγκου, ως μία υποδειγματική μητέρα.

«…δεν υποπτευόμουν κάτι διότι η συμπεριφορά της ήταν όπως έπρεπε να είναι. Δηλαδή μιας μητέρας που αγαπάει τα παιδιά της και τα φροντίζει και είναι υπερπροστατευτική. Μάλιστα οποιονδήποτε κι αν ρωτήσετε από τους συγγενείς και φίλους μας, θα σας πουν τα ίδια» ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο 30χρονος άντρας είχε δηλώσει στην Αγγελική Νικολούλη, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» πως από ‘δω κι έπειτα θα σταθεί απέναντι στην 33χρονη και θα προσπαθήσει να μάθει και την αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά.

«Χειριστική»
Στην κατάθεσή του, ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν δύσκολο να βρει την κεταμίνη, τη θανατηφόρα ουσία για την οποία η 33χρονη κατηγορείται ότι χορήγησε στην Τζωρτζίνα.

«Δεν θεωρώ ότι θα ήταν κάτι εύκολο για εκείνη να βρει κεταμίνη, γιατί δεν υπάρχει στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον κάποιος που να γνωρίζει από τέτοιου είδους ουσίες» είχε πει ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Καταλαβαίνεις για τι άνθρωπο μιλάμε; Για τον πιο χειριστικό άνθρωπο που υπάρχει αν έχει γίνει έτσι» είχε πει ο χαρακτηριστικά 30χρονος, στην Αγγελική Νικολούλη.

Περίεργες συμπτώσεις
Σε άλλο σημείο της κατάθεσής του εξιστορεί περιστατικά, όπως στο Ωνάσειο νοσοκομείο ή και στο σπίτι της Πάτρας, όπου η Τζωρτζίνα είχε τύχει να είναι μόνη της την ώρα επεισοδίου…

«Την ώρα του επεισοδίου το παιδί ήταν στη ΜΕΘ χωρίς να έχει κανέναν δίπλα του. Οι γιατροί μας ειδοποίησαν τις πρώτες πρωινές ώρες, γύρω στις 07.00 και τρέξαμε να δούμε τι συμβαίνει» αναφέρει ο Μάνος Δασκαλάκης.

Στην ίδια κατάθεση, περιγράφει άλλο περιστατικό ραγδαίας επιδείνωσης της υγείας της 9χρονης με μόνη τη μητέρα παρούσα καθώς ο ίδιος είχε φύγει από το νοσοκομείο λίγη ώρα νωρίτερα…

«Έμεινα στο νοσοκομείο από το πρωί μέχρι το μεσημέρι. Όταν επέστρεψε η κατηγορούμενη εγώ έφυγα από το νοσοκομείο γιατί επιτρεπόταν να μένουν δύο άτομα μέσα στο δωμάτιο λόγω covid. Το απόγευμα με καλεί η κατηγορουμένη στο κινητό μου και μου είπε χαρακτηριστικά ότι το παιδί “έμεινε, τρέξε”».

Μέχρι και την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται πως είχε εντελώς διαφορετική εικόνα για τη μητέρα των τριών κοριτσιών…

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην κατάθεση του την αποκαλεί τουλάχιστον 11 φορές κατηγορούμενη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα