Πάτρα: Η Τζωρτζίνα είδε, ήξερε πολλά κι έπρεπε να πεθάνει

Πάτρα: Η Τζωρτζίνα είδε, ήξερε πολλά κι έπρεπε να πεθάνει

Η υπόθεση θανάτου των τιρών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας μέσα σε μόλις δυόμιση χρόνια και η προφυλάκιση της μητέρας για τον θάνατο του μεγαλύτερου παιδιού της 9χρονης Τζωρτζίνας έχει εξελιχτεί σε θρίλερ μια και όλο σοκαριστικές  μαρτυρίες έρχονται στο φως 

Σύμφωνα με νέες μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, οι δύο αδελφές, Πισπιρίγκου εν τέλει κρύβουν πολλά και φέρονται να έχουν επιχειρήσει να συσκοτίσουν τις έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε από τη ζωή η Ίριδα.
 Όπως αποκαλύπτει η τοπική ιστοσελίδα pelop.gr, η κατάθεση της ειδικευόμενης παιδιάτρου στην ανακρίτρια για όσα της είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι σοκαριστικά. «Είδε, ήξερε πολλά κι έπρεπε να πεθάνει». 

Η κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, σύμφωνα με την κατάθεση, ομολόγησε στην παιδίατρο ότι το 6,5 μηνών βρέφος βρέθηκε νεκρό στην κούνια του από την Τζωρτζίνα, ενώ μέχρι τώρα υποτίθεται ότι το είχε βρει η Δήμητρα Πισπιρίγκου, με βάση αλλεπάλληλες δηλώσεις της.

«Η Τζωρτζίνα όχι μόνο βρήκε νεκρή την αδελφούλα της, αλλά είχε δει κιόλας νωρίτερα τι συνέβη μέσα στην κούνια της κι έφυγε βίαια από τη ζωή το βρέφος», αναφέρει ακόμα μια συγκλονιστική μαρτυρία, που προέρχεται από τον περίγυρο της οικογένειας Δασκαλάκη:

Η Τζωρτζίνα είχε μιλήσει, έχοντας τον τρόμο στα μάτια της και είχε εξιστορήσει τι συνέβη από το βράδυ της Παρασκευής της 19ης Φεβρουαρίου 2021 μέχρι το πρωινό της Κυριακής που εκείνη βρήκε την Ίριδα νεκρή.

Οι γονείς της Τζωρτζίνας γνωρίζουν για ποιο λόγο τις επόμενες μέρες ήταν ζωγραφισμένη η φρίκη στα μάτια της, καθώς οι ημέρες λίγο πριν και αμέσως μετά τον θάνατο της Ιριδας ήταν φορτισμένες στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη. Ο Μάνος ήθελε διαζύγιο και η Ρούλα «αντιστεκόταν», γιατί δεν ήθελε να τον χάσει. Από πολλές μαρτυρίες έχει προκύψει ότι είχε «ψύχωση» μαζί του και δεν διανοείτο το ενδεχόμενο να φύγει από τη ζωή της, κατά τις ίδιες πληροφορίες. 

 «Ο Μάνος έδερνε τη Ρούλα ανηλεώς μπροστά στα μάτια της Τζωρτζίνας»

Εκείνες τις ημέρες, σύμφωνα με τη μαρτυρία στενής φίλης της Ρούλας που επικαλείται το pelop.gr, ο Μάνος ήταν βίαιος απέναντι στη σύζυγό του. Η Ρούλα εξομολογήθηκε στη φίλη της ότι «ο Μάνος την έδερνε ανηλεώς μπροστά στα μάτια της Τζωρτζίνας».

Ενα τέτοιο γεγονός σε συνδυασμό με όσα είχε δει η 9χρονη πάνω από την κούνια της Ιριδας, ίσως διευκολύνουν τους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών να «ξεκλειδώσουν» τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή το βρέφος. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Τζωρτζίνα ήταν αυτόπτης μάρτυρας του απροσδόκητου θανάτου της μικρής αδερφής της και της υποτιθέμενης προσπάθειας που έγινε με ΚΑΡΠΑ μετά από 4 ώρες να κρατηθεί στη ζωή, ενώ είχε «ξεψυχήσει πολύ νωρίτερα, αναφέρει το pelop.gr. 

Για όσα συνταρακτικά είδε η Τζωρτζίνα, οι περιγραφές της, όπως μαρτυρούν όσοι μίλησαν μαζί της, ξεκινούν απ’ όταν έγινε η προσπάθεια ανάνηψης. Αντίθετα, για όσα είδε το πρωί δεν ήθελε να θυμάται από τον τρόμο της, διότι διαισθανόταν τους κινδύνους που αντιμετώπιζε σαν ένα κοριτσάκι που «γνώριζε πολλά» και «έπρεπε να πεθάνει», αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα της Πάτρας, σύμφωνα με μαρτυρία από συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, το οποίο εμπλέκει κι άλλα πρόσωπα του ίδιου περιβάλλοντος.

Αν επιβεβαιωθεί η μαρτυρία, τότε οι Αρχές πιθανότατα θα καταφέρουν να λύσουν το μυστήριο γύρω από τους θανάτους των τριών παιδιών, την ώρα που εν μέσω καταθέσεων βρίσκονται κοντά στο να «ξεκλειδώσουν» την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. 

Το Ανθρωποκτονιών αργά ή γρήγορα καλείται να επαληθεύσει ή όχι, αν η Τζωρτζίνα είχε τυλιχθεί από ένα «τριγωνικό πλέγμα» θανάτου, κατά τις ίδιες πληροφορίες. 

Τι ζήτησε η Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές για το Πάσχα

Στο μεταξύ, έκτακτο επισκεπτήριο λόγω των ημερών έχει σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλού, όπου θα την επισκεφθούν η μητέρα της, η αδελφή της και ο πατριός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το μόνο που ζήτησε από την οικογένειά της είναι να της πάνε στη φυλακή τις φωτογραφίες των τριών παιδιών της, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας.

Κατά τις ίδιες πηγές, η 33χρονη φέρεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεδομένου ότι τη Δευτέρα υπό διαφορετικές συνθήκες θα γιόρταζε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα