Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης ζητάει τεστ πατρότητας για την Ίριδα και τη Μαλένα

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης ζητάει τεστ πατρότητας για την Ίριδα και τη Μαλένα

Νέες εξελίξεις στο θρίλερ της υπόθεσης με το θάνατο των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα.

Η μητέρα έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ωστόσο ο πατέρας  Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε τεστ DNA προκειμένου να διαπιστώσει αν η Μαλένα και η Ιριδα, τα δύο από τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, είναι δικά του, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Ο Μάνος Δασκαλάκης προτίθεται να ζητήσει τη διεξαγωγή τεστ πατρότητας για τη Μαλένα και την Ίριδα. Ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε ότι ενδεχομένως να αποδειχθεί ότι δεν είναι ο πατέρας τους. Αυτό θα ανατρέψει τα πάντα στην υπόθεση των θανάτων των παιδιών στην Πάτρα.

Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον γονιδιακό έλεγχο που είχε ζητηθεί να γίνει μετά τους θανάτους των δύο παιδιών. 

Όπως είπε η Ρούλα Κουσκουρή, είχε ζητηθεί από πολύ νωρίς να γίνει γονιδιακός έλεγχος για τα γονίδια του αιφνίδιου θανάτου από τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, Α. Ηλιάδη. 

Οι γονείς είχαν δώσει την έγκρισή τους από τον Απρίλιο του 2021 να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος αυτός και μάλιστα ο κ. Ηλιάδης είχε μεσολαβήσει ώστε να βρεθεί τρόπος να γίνει δωρεάν, καθώς το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. 

 Ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε πως ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ πατρότητας για την Ίριδα και τη Μαλένα
Ωστόσο, σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό, ο γονιδιακός αυτός έλεγχος δε θα έχει καμία αξία, καθώς, όπως είπε, ενδέχεται να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Μάνου Δασκαλάκη. 

«Στο τέλος της διαδικασίας όλης αυτής, ενδεχομένως να αποδειχθεί ότι τα δύο παιδιά δεν είναι του Δασκαλάκη. Σας είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο και χθες. Σας είπα ότι όταν τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία θα ζητηθεί από τον Μάνο Δασκαλάκη να πραγματοποιηθεί τεστ DNA», είπε ο κ. Κουσουλός. 

Πρόταση για να διεξαχθεί τεστ πατρότητας έχει κάνει πολλές φορές τις

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα