Μάνος Δασκαλάκης: Η αποκάλυψη για το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς και το δάνειο της

Μάνος Δασκαλάκης: Η αποκάλυψη για το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς και το δάνειο της

Όταν ο Μάνος Δασκαλάκηςε εξασφάλισε το 2017 το πληρεξούσιο της αποβιώσασας γυναίκας, υπήρχε ένα δάνειο το οποίο έως τότε αποπλήρωνε η ίδια. Από το 2017 δεν έχει πληρωθεί ούτε μία δόση από αυτό το δάνειο. Το εξώδικο που ανέλαβε να στείλει η τράπεζα αναφέρει πως από το 2017 δεν έχει πληρωθεί ούτε μία δόση του δανείου, ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, 

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωρόπουλος μιλώντας στο LIVE NEWS του Mega, αναφέρθηκε στο πληρεξούσιο της 69χρονης αποκαλύπτοντας νέα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα. Σύμφωνα με την έρευνα του δικηγόρου, αποκαλύφθηκε ότι από το 2017 και μετά που ανέλαβε ο Μάνος Δασκαλάκης τα οικονομικά της, δεν πληρωνόταν το δάνειό της.

Το πληρεξούσιο γράφει ρητώς έχει ο Μάνος Δασκαλάκης είχε την υποχρέωση να διαχειρίζεται όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της 69χρονης και επιπλέον, είχε την υποχρέωση να της παίρνει να φάρμακα που της συνταγογραφούσαν καθώς έπασχε από ασθένεια, και έχει σταματήσει η συνταγογράφηση. Η αποβιώσασα επαιρνε σύνταξη πάνω από 1.000 ευρώ», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Ο Μάνος Δασκαλάκης  δεν  πλήρωνε τη ΔΕΗ, το δάνειο, τα φάρμακα, δεν πλήρωνε τίποτα», κατέληξε μιλώντας στο Μega.

Πάτρα: Γιατί ο Μάνος είναι "συνένοχος" στην αποσιώπηση του θανάτου της Τζωρτζίνας;
Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, με τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα το ένα μετά το άλλο.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο της εφημερίδας Πελοπόννησος, υπάρχουν πτυχές της υπόθεσης που κάνουν τον Μάνο Δασκαλάκη να φαίνεται "συνένοχος" στην αποσιώπηση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας. 

Τι είναι αυτό που δένει Δασκαλάκη - Πισπιριγκού; Τι κρύβουν;  

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος εφημερίδας Πελοπόννησος, σημειώνει ότι υπάρχουν συμβάντα που είχαν περάσει απαρατήρητα είναι όμως πολύ σημαντικά, όπως ο καυγάς του ζεύγους σε δικηγορικό γραφείο.

«Πριν ενάμιση μήνα είχε γίνει ο τσακωμός Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη σε γνωστό δικηγορικό γραφείο και τότε της είχε πει ‘για το ένα παιδί την Τζωρτζίνα, βάζω το χέρι μου στο ευαγγέλιο ότι δεν έχεις κάνει τίποτα, για τα άλλα δύο παιδιά δεν ξέρω’».

Όπως λέει ο δημοσιογράφος, όταν η ιστοσελίδα «pelop.gr» δημοσίευσε τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο Μάνος Δασκαλάκης έστειλε μήνυμα και ζήτησε να κατέβει η είδηση.

 Μάλιστα, όπως σημειώνει ο κ. Αναστασόπουλος, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε ψέματα ότι δεν το είχαν μάθει συγγενείς της οικογένειας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα