Θεσσαλονίκη: Τα έσπασαν σε πατσατζίδικο γιατί δεν είχαν πιστοποιητικά για τον κορονοϊό

Θεσσαλονίκη: Τα έσπασαν σε πατσατζίδικο γιατί δεν είχαν πιστοποιητικά για τον κορονοϊό

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη. Δύο ζευγάρια – ξενύχτηδες έπειτα από διασκέδαση πήγαν σε ένα από τα πιο γνωστά πατσατζίδικα της πόλης και αντέδρασαν έντονα, σπάζοντας το μαγαζί. Και όλα αυτά επειδή οι υπεύθυνοι τους ζήτησαν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης. 

Το περιστατικό έγινε περίπου στις 09.30 το πρωί της Κυριακής των Βαΐων. Τα ζευγάρια αντέδρασαν όταν τους ζητήθηκαν πιστοποιητικά, αποχώρησαν αλλά στη συνέχεια επέστρεψαν με… άγριες διαθέσεις.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», άρχισαν να αναποδογυρίζουν και να σπάνε τραπέζια, απειλώντας τους υπαλλήλους, πως «είναι η τελευταία ημέρα τους».

«Μας ρώτησαν αν είναι υπό προστασία το μαγαζί και μας είπαν ότι θα το σπάσουν», περιέγραψε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Όλα ξεκίνησαν, όπως μεταδίδει το makthes.gr, όταν οι υπάλληλοι στο πατσατζίδικο ζήτησαν να ελέγξουν τα πιστοποιητικά για τον κορονοϊό. Οι δύο άνδρες, που συνοδευόντουσαν από τις γυναίκες τους και αρνήθηκαν να εξυπηρευτηθούν με take away, αντέδρασαν άσχημα, αλλά αρχικά αποχώρησαν.

Λίγα λεπτά όμως αργότερα γύρισαν και άρχισαν να σπάνε τα τραπέζια στον εξωτερικό και στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού. Μάλιστα, οι δύο απείλησαν τους υπαλλήλους που ζήτησαν να ελέγξουν πιστοποιητικά λέγοντας τους πως «είναι η τελευταία ημέρα τους».

«Οι υπάλληλοι τρομοκρατήθηκαν»
Μιλώντας στο makthes.gr, ο ιδιοκτήτης του γνωστού πατσατζίδικου στη Θεσσαλονίκη δήλωσε πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις. «Θα πάω σήμερα να καταθέσω μήνυση και θα δώσουμε το υλικό από τις κάμερες από τις αρχές. Να ξέρουν ότι δεν φοβόμαστε κάτι και θα κινηθούμε νομικά» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Τσαρούχας. 

«Δεν τους αφήσαμε να κάτσουν χωρίς πιστοποιητικά και άρχισαν να μας απειλούν. Μας ρώτησαν αν έχουμε προστασία στο μαγαζί και μας είπαν να φοβόμαστε όταν περπατάμε στον δρόμο γιατί θα μας βρούνε» λέει για τις απειλές που δέχθηκε το προσωπικό. Όπως φαίνεται και στα βίντεο, οι εργαζόμενοι αντέδρασαν με ψυχραιμία προσπαθώντας να απομακρύνουν τους πελάτες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα