Νεκρή 14χρονη σε δυστύχημα στην Εγνατία Οδό. Η σύγκρουση σφοδρή

Νεκρή 14χρονη σε δυστύχημα στην Εγνατία Οδό. Η σύγκρουση σφοδρή

Μία 14χρονη άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Κουλούρας, μέρα μεσημέρι…

Η ανήλικη ήταν συνοδηγός σε ένα από τα αυτοκινήτα που συγκρούστηκαν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Οδηγός του οχήματος ο 67χρονος πατέρας της, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βέροιας σε σοβαρή κατάσταση.

Η σύγκρουση σφοδρή.

Η Χριστίνα, το ανήλικο κορίτσι που σκοτώθηκε, μαζί με τον πατέρα της που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή είχαν ξεκινήσει χαρούμενοι από το σπίτι τους στα Ασώματα Βεροίας για να πάρουνε τον αδελφό της που υπηρετεί στον στρατό στη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψουν όλοι μαζί για να περάσουν το Πάσχα οικογενειακά.

Ωστόσο, κανείς τους δεν φανταζόταν το τραγικό παιχνίδι που τους επιφύλασσε η μοίρα…

Νεκρή 20χρονη στη Θεσσαλονίκη
Τα ξημερώματα στην περιοχή του Ωραιοκάστρου η 20χρονη Μάρθα χάνει τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα πάνω στο άνθος της ηλικίας της. Γεμάτη όρεξη για ζωή, είχε κερδίσει τους πάντες με αυτό της το χαμόγελο που έσβησε νωρίς και άδικα.

Δύο κοπέλες και δύο νεαροί, μέσα στο ίδιο αυτοκίνητο, που μετατράπηκε σε παγίδα θανάτου για την ίδια.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο καρφώθηκε με ταχύτητα σε μεταλλική κολώνα φωτισμού. Για την άτυχη γυναίκα δεν υπήρχε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης.

Η πρόσκρουση μοιραία. Οι εικόνες σοκάρουν.

Η 20χρονη βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου χρειάστηκε να διασωληνωθούν οι 3 φίλοι της, όλοι τους 19 έως 20 ετών που δεν έχουν πληροφορηθεί ακόμη τα δυσάρεστα νέα.

Τα 4 νεαρά παιδιά επέστρεφαν από βραδινή έξοδο. Η Τροχαία διερευνά τα ακριβή αίτια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα