Ντοκουμέντο από τις πρώτες ώρες σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ντοκουμέντο από τις πρώτες ώρες σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Για πρώτη φορά έρχονται στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της Ρούλας αμέσως μετά τη σύλληψη της. Την ίδια στιγμή το MEGA αποκάλυψε πως, οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ζητήσει την επιτήρηση της 33χρονης μητέρας, καθώς πολλές κινήσεις της είχαν προκαλέσει τις υποψίες τους.
Στο βίντεο απεικονίζονται οι πρώτες φωτογραφίες της Ρούλας Πισπιρίγκου λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της για την υπόθεση της Πάτρας. Λίγο πριν τραβηχτούν αυτές οι φωτογραφίες έχει μόλις ενημερωθεί από τους αστυνομικούς για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Είναι Τετάρτη 30 Μαρτίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται από την Πάτρα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Σε βάρος της βγαίνει ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Μαυροντυμένη και ανέκφραστη η 33χρονη κατηγορούμενη. Έχει τα χέρια της σταυρωμένα μπροστά της, ενώ το βλέμμα της δείχνει να είναι ψύχραιμο και ατάραχο.

Την είχαν υποψιαστεί
Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας φέρνει στο φως το MEGA.

Όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ζητήσει την επιτήρηση της 33χρονης μητέρας, καθώς πολλές κινήσεις της είχαν προκαλέσει τις υποψίες τους.

«Οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ενημερώσει τους συναδέλφους τους στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», σχετικά με τα περίεργα επεισόδια που είχε εμφανίσει η 9χρονη Τζωρτζίνα», δήλωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται και οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών που φρόντισαν την μικρή Τζωρτζίνα.

Ως ένα παιδί χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας χαρακτήρισαν το 9χρονο κοριτσάκι, γιατροί που κλήθηκαν να την εξετάσουν λίγα 24ωρα πριν υποστεί ξαφνικά ανακοπή. Οι καταθέσεις τους στην 18η τακτική ανακρίτρια, συμπληρώνουν κομμάτι το παζλ του μαρτυρικού της θανάτου.

Σύμφωνα με τους γιατρούς όταν το παιδί εισήχθη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Πατρών τον Απρίλιο του 2021 με τη μητέρα του να αναφέρει πως είχε σπασμούς , τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό τέλος που θα είχε.. οι εξετάσεις που έγιναν ήταν πεντακάθαρες.

«Το παιδάκι ήταν πρόσχαρο, συνεργάσιμο, όλα έδειχναν ένα παιδί απόλυτα φυσιολογικό, χωρίς κανένα πρόβλημα τουλάχιστον από νευρολογικής φύσεως, οπότε την Παρασκευή το παιδί από εμένα θα έπαιρνε εξιτήριο», δήλωσε ο νευρολόγος του Καραμανδάνειου νοσοκομείου, Διαμαντής Κατερέλος.

Τρεις ημέρες μετά όμως, την Κυριακή 11 Απριλίου του 2021 η 9χρονη Τζωρτζίνα έπαθε ξαφνικά ανακοπή. Στην Ευελπίδων σήμερα κατέθεσε ο άνθρωπος που κατάφερε να την επαναφέρει μετά από περίπου μία ώρα.

«Διαβεβαιώνω τους πάντες ότι ιατρικά και ανθρώπινα κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Και αυτό έγινε από ότι μπορώ να γνωρίζω σε όλα τα νοσοκομεία που πέρασε η Τζωρτζίνα», ανέφερε ο επικεφαλής αναισθησιολόγος του Καραμανδάνειου νοσοκομείου, Ιωάννης Χασαπόπουλος.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου αμέσως μετά που κατάφεραν οι γιατροί να την επαναφέρουν στη ζωή.

«Ο πατέρας ήταν πιο ομιλητικός και ευγενέστατος. Η μητέρα δεν μίλησε σχεδόν καθόλου», συνέχισε ο κ. Χασαπόπουλος.

Ωνάσειο: Δεν χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα

Το Ωνάσειο Καρδιολογικό Κέντρο σε ανακοίνωση του διαψεύδει ότι χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα.

«Η νοσηλεία της Γεωργίας Δασκαλάκη στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο έλαβε χώρα επτά (7) μήνες πριν η ασθενής καταλήξει. Στον ιατρικό της φάκελο, δεν αναφέρεται χορήγηση κεταμίνης. Ενημερώνουμε ότι ο ιατρικός της φάκελος παραλήφθηκε από τις αρμόδιες Αρχές στις 2 Μαρτίου 2022», έλεγε η ανακοίνωση από το Ωνάσειο.

Η κλήση του ΕΚΑΒ για την Ίριδα
Για πρώτη φορά έρχεται στο φως της δημοσιότητας ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που το ΕΚΑΒ έλαβε κλήση για να πάει στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα για να παραλάβει την μικρή Ίριδα που είχε χάσει τις αισθήσεις της… στις 21 Μαρτίου του 2021 στις 11:37 το πρωί.

«Ένατη μονάδα να μεταβείτε λίγο σύντομα με τον γιατρό. Έχουμε κυρία η οποία αναφέρει έξι μηνών παιδάκι χωρίς αισθήσεις. 11 και 37». Αυτή ήταν η κλήση του ΕΚΑΒ για την Ίριδα.

Μέσα σε εφτά λεπτά το ασθενοφόρο έφθασε στο σπίτι όπου μέσα εκείνη την ώρα βρισκόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, η αδερφή της, η 9χρονη Τζωρτζίνα που ήταν εν ζωή και ο Μάνος Δασκαλάκη που είχε φθάσει λίγο νωρίτερα.

Μπαίνοντας στην κουζίνα οι διασώστες με τον γιατρό αντίκρισαν την 6μηνών Ίριδα στο δάπεδο και από πάνω της τον Μάνο και την Ρούλα, που προσπαθούσε με ΚΑΡΠΑ να επαναφέρει το βρέφος.

«Σας παρακαλώ κάντε κάτι, έχουμε ήδη χάσει ένα παιδί», φέρεται να λέει ο Μάνος Δασκαλάκης.

Η ομάδα του ΕΚΑΒ ακουμπώντας την Ίριδα διαπίστωσε ότι τα άκρα του βρέφους ήταν παγωμένα και τα χείλη του μελανιασμένα. Τότε ένας ο γιατρός ρώτησε τους γονείς.

«Γιατί δεν ειδοποιήσατε το ΕΚΑΒ νωρίτερα;», ανέφερε ο γιατρός του ασθενοφόρου στον σύζυγο της 33χρονης.

«Τώρα το είδαμε», απάντησε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Η διαδικασία της ανάνηψης δεν απέφερε αποτελέσματα και οι διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν εσπευσμένα την μικρή Ίριδα στο Καραμανδάνειο για την ύστατη επιχείρηση ανάνηψης του βρέφους. Το άτυχο βρέφος όμως είχε χάσει την ζωή του πριν φθάσει στο νοσοκομείο.

«Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, δεν έχει κληθεί να καταθέσει, καθώς ήταν παρούσα στον θάνατο της 6.5 μηνών Ίριδας και πως, «η ίδια το θεωρεί φυσιολογικό να κληθεί», επεσήμανε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA«, ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Πελοπόννησος, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

«Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα»
Σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα αναμένεται να προχωρήσει σήμερα το βράδυ η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Το βράδυ της Παρασκευής, θα προβληθούν άγνωστοι διάλογοι της Αγγελικής Νικολούλη με την Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Μάνου Δασκαλάκη.

«Είσαι ερωτευμένος μ’ αυτή τη γυναίκα;»

«Ούτε καν! Σε καμία των περιπτώσεων. Δεν υπήρχε έρωτας, βασικά με αυτή τη γυναίκα».

Όπως μεταφέρει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» αυτήκοος μάρτυρας, ο Μάνος Δασκαλάκης διαχειριζόταν διαφορετικά την απώλεια του πρώτου τους παιδιού σε σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με τη μαρτυρία εκείνος δεν ήταν υποστηρικτικός απέναντί της, προτρέποντάς την μάλιστα να σταματήσει να θρηνεί «υπενθυμίζοντάς» της πως έχουν ένα ακόμα παιδί

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα