Βόλος: Θα σε σφάξω και θα σου πιώ το αίμα με το καλαμάκι

Βόλος: Θα σε σφάξω και θα σου πιώ το αίμα με το καλαμάκι

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Σούρπη, στο Βόλο, βράδυ Παρασκευής, όταν μια 86χρονη δέχθηκε επίθεση από τον 40χρονο εγγονό της που την απειλούσε με μαχαίρι.

Ο εγγονός με το πρόσχημα να φορτίσει επαναφορτιζόμενο ράδιο, και παρά το γεγονός ότι σε βάρος του υπήρχε όρος να μην πλησιάζει το σπίτι της γιαγιάς του, εισέβαλε στην οικία της ηλικιωμένης το μεσημέρι, σύμφωνα με το taxydromos.gr

«Θα σε σφάξω και θα σου πιώ το αίμα με το καλαμάκι», άκουσε η 86χρονη τον εγγονό της που τον έχει μεγαλώσει από μικρό, να της λέει σε προφανή κατάσταση εκτός ελέγχου.

Φώναζε, εξύβριζε, απειλούσε και σε ανύποπτη χρονική στιγμή άρπαξε μαχαίρι από την κουζίνα και το έβαλε στον λαιμό της ηλικιωμένης.

«Την τελευταία στιγμή βρήκα τη δύναμη να τον αποφύγω. Τελικά κατάφερα να του σπρώξω το χέρι», είπε η ηλικιωμένη στους αστυνομικούς, ενώ έτρεμε σαν ψάρι.

Ο δράστης, ο οποίος αναζητήθηκε και συνελήφθη άμεσα από την Αστυνομία, δικάστηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου το Σάββατο και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και δύο μηνών χωρίς αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα