Μακρινίτσα: Φρικτός θάνατος για 60χρονη κατά τη διάρκεια καταρρίχησης

Μακρινίτσα: Φρικτός θάνατος για 60χρονη κατά τη διάρκεια καταρρίχησης

Σε  καταρράκτες στο Πήλιο, πριν από περίπου ένα 24ωρο… Η 60χρονη εκπαιδευτικός πλήρωσε με την ίδια της τη ζωή, τη μεγαλύτερη ατυχία που βρέθηκε μπροστά της και δεν της άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης. Όταν κατά τη διάρκεια καταρρίχησης, τα πόδια της μπλέχτηκαν στα σχοινιά και η ίδια έπεσε και εγκλωβίστηκε με το κεφάλι, στους καταρράκτες του ρέματος.

Οι μαρτυρίες στο Live News από φίλους και μέλη της ομάδας διάσωσης ρίχνουν περισσότερο φως στα δραματικά γεγονότα που σκόρπισαν θλίψη στη Μαγνησία.

Το κακό συνέβη στο Μέγα Ρέμα, κάτω από την Μακρινίτσα και μάλιστα σε οργανωμένη καταρρίχηση, όταν η γυναίκα έπεσε από ύψος περίπου 20 μέτρων και κατέληξε στους καταρράκτες του ρέματος. Εκεί από όπου ανασύρθηκε νεκρή λίγο πριν τις 18.30 χθες το απόγευμα.

Η άτυχη εκπαιδευτικός ήταν αδύνατον να βρει διέξοδο διαφυγής εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα Ο θάνατός της όπως διαπίστωσαν οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο ήταν αναπόφευκτος.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μουσικός και ήταν γνωστή στον Βόλο και όχι μόνο από τη συμμετοχή της, σε εθελοντικά και οικολογικά κινήματα.

Στο σημείο της τραγωδίας έφτασαν αρχικά Πυροσβέστες μαζί με κατοίκους του χωριού. Όπως έλεγαν το συγκεκριμένο ρέμα είχε πολύ νερό, λόγω του χιονιού που είχε αρχίσει να λιώνει πριν από λίγες μόνο μέρες.

Οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας συνεχίζονται με τους στενούς συγγενείς και τους φίλους της 60χρονης εκπαιδευτικού να παραμένουν απαρηγόρητοι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα