Σφακιανάκης: Η Πισπιρίγκου κρύβει πολλά - Σταγόνα στον ωκεανό αυτά που έχουμε δει

Σφακιανάκης: Η Πισπιρίγκου κρύβει πολλά - Σταγόνα στον ωκεανό αυτά που έχουμε δει

Πέρα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, το ιστορικό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι άσσος στο μανίκι μας, δήλωσε ο  Μανώλης Σφακιανάκης.

Και συνέχισε, η στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι κ του πονηρού. Είναι μία στάση που κρύβει πάρα πολλά και πιστεύω ότι αυτά που έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι σταγών εν τω ωκεανώ.

Ο πρώην διοικητής της υπηρεσίας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και επικεφαλής του CSI Institute, Μανώλης Σφακιανάκης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Στρατηγός ε.α. της ΕΛ.ΑΣ, «τα ψηφιακά πειστήρια πάντα μιλάνε».

«Τα ψηφιακά πειστήρια βρίκονται ήδη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., η οποία έχει τα καλύτερα εργαστήρια στην Ευρώπη, γίνεται η άρση απορρήτου επικοινωνιών από την ανακρίτρια και εκεί βρίσκονται όλα τα πειστήρια που βρέθηκαν στο σπίτι της κατηγορούμενης», είπε ο κ. Σφακιανάκης σημειώνοντας ότι τα στοιχεία αυτά θα δείξουν όλες τις επικοινωνίες που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου, εντός ενός χρόνου.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, πέρα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, το ιστορικό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης «είναι άσσος στο μανίκι μας» καθώς έχει μεγαλύτερο βάθος χρόνου και πιστεύει ότι είναι «σφόδρα πιθανό να βρεθούν όλες οι κινήσεις, οι ενέργειες, οι συνομιλίες με όλα τα πρόσωπα» που έχει κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου, κάτι που θα έδινε απαντήσεις και για την κεταμίνη. Μέσω των κοινωνικών δικτύων ο κ. Σφακιανάκης είπε ότι είναι επίσης «σφόδρα πιθανό» να βρεθούν σε αυτά ίχνη και για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας και «να δούμε πράγματα που δεν πιστεύουμε». 

Αναφορικά με τη στάση της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου είπε ότι «είναι στάση εκ του πονηρού. Είναι μία στάση που κρύβει πάρα πολλά και πιστεύω ότι αυτά που έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι "σταγών εν τω ωκεανώ"».

Ο κ. Σφακιανάκης τόνισε επίσης την ανάγκη να δοθεί στα χέρια των Αρχών το τάμπλετ το οποίο βρίσκεται θαμμένο μαζί με την άτυχη Τζωρτζίνα επιμαίνοντας ότι μπορεί να περιέχει άκρως σημαντικές πληροφορίες. «Πιστεύω απόλυτα ότι το τάμπλετ καλό είναι να δοθεί στα εργαστήρια της αστυνομίας, γιατί μπορεί να κρύβει πάρα πολλά δεδομένα που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της όλης υπόθεσης. Δίνουμε ένα ποσοστό 70% πιθανότητα το τάμπλετ να είναι ενεργό».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News
Σφακιανάκης

Δείτε ακόμα