Πάτρα - Ρουγκάλας: Τέσσερις στο κάδρο - Η Ρούλα είναι η μία. Θα συλληφθούν άλλοι τρεις

Πάτρα - Ρουγκάλας: Τέσσερις στο κάδρο - Η Ρούλα είναι η μία. Θα συλληφθούν άλλοι τρεις

Ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει μπει στο ,μικροσκόπιο μετά από όλα όσα έρχονται στο φως για τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα, και κυρίως της Τζωρτζίνας, η οποία έχει αποδειχθεί πως δηλητηριάστηκε από κεταμίνη. 

 Ο Πρώην διευθυντής ασφαλείας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας, μίλησε σήμερα στην εκπομπή ,Αλήθειες με τη Ζήνα και δήλωσε πως έρχονται και νέες συλλήψεις για το θρίλερ της Πάτρας:

Στο κάδρο αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι τέσσερις. Η Ρούλα είναι η μία και μετά υπάρχουν άλλοι τρεις που θα συλληφθούν

«Εγώ πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε συναρπαστικές εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς. Εκτιμώ ότι μιας και έλαβαν γνώση για τον θάνατο της και κάποια ξαδέρφια της από το Αγρίνιο θα υπάρξει ενδιαφέρον και από αυτούς». 

Ο κύριος Ρουγκάλας δήλωσε πως το οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς πρέπει να κινηθούν νομικά, καθώς υπάρχει μεγάλη περιουσία που έχει αφήσει πίσω. 

«Υπήρχε μια ακίνητη περιουσία και χρήματα τα οποία διαχειριζόταν ο Μάνος Δασκαλάκης. Είναι περίεργες οι συνθήκες του θανάτου της». 

«Η γυναίκα δεν είχε τίποτα εκτός από κινητικά προβλήματα, γι’ αυτό και ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι. Δεν είχε νοσηλευτεί και δεν έχει γίνει κηδεία. Ας μας δείξουν το πιστοποιητικό θανάτου από το νοσοκομείο του Ρίου» λέει ο κύριος Ρουγκάλας, αφήνοντας αιχμές για τις συνθήκες που πέθανε η 69χρονη. 

Μάλιστα, δήλωσε πως ο Μάνος Δασκαλάκης πήρε την μεγάλη μοτοσικλέτα του λίγο καιρό μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του, κάτι το οποίο ίσως δε μπορούσε να υποστηρίξει με τον μισθό του: «Η ίδια η Ευγενία είχε εκφράσει τους φόβους της ότι κάτι συμβαίνει και δεν ήθελε ούτε φαγητό να παίρνει από αυτούς. Υπήρχε μεγάλο οικονομικό κίνητρο και δύο μήνες μετά τον θάνατο της, ο Μάνος Δασκαλάκης πήρε μια μεγάλη μοτοσικλέτα». 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα