Πάτρα: Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες – Για ποιο λόγο πήραν το κλουβί με το καναρίνι

Πάτρα: Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες – Για ποιο λόγο πήραν το κλουβί με το καναρίνι

Έρευνα πραγματοποίησαν την Παρασκευή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα και τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν θα παραδοθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας. Οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων πήραν μαζί τους και το κλουβί με το καναρίνι που υπήρχε στο σπίτι.

Ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την υπόθεση της Πάτρας αλλά και για τα κατασχεθέντα αντικείμενα από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο κ. Μαυροειδάκος αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στην κατάσχεση κάποιων σημαντικών αντικειμένων από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη, δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Η αστυνομία εκτός από τα αντικείμενα που κατέσχεσε από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, ερευνά και την εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση. Στο πλαίσιο των ερευνών θα ζητηθούν καταθέσεις απότον σύζυγο αν και παλαιότερα είχε καταθέσει τυπικά λόγω του θανάτου των παιδιών», ανέφερε αρχικά.

«Συνήθως όποια αντικείμενα παίρνει η αστυνομία, τα λαμβάνει για κάποιο λόγο, είτε για δαχτυλοσκοπική έρευνα, Ίσως να θέλουν να πάρουν κάποια αποτυπώματα από αντικείμενα που βρίσκονταν στο σπίτι. Η τακτική της αστυνομίας είναι η εξής: Όποια αντικείμενα μπορεί να δείξουν κάποιο στοιχείο τα κατάσχουν και τα επεξεργάζονται ψηφιακά», συμπλήρωσε.

«Η εκταφή του παιδιού θα γίνει μόνο και μόνο γι το τάμπλετ για κανέναν άλλον λόγο», διευκρίνισε ο κ. Μαυροειδάκος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα