Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ήταν ευγενής και σαφέστατα ευφυής λέει φίλος του

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ήταν ευγενής και σαφέστατα ευφυής λέει φίλος του

Όταν κατάλαβα ότι ήταν ο Μπάμπης, σοκαριστήκαμε, δεν περνούσε από το μυαλό σου
Για τον χαρακτήρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που αφαίρεσε τη ζωή της γυναίκας του, Καρολάιν Κράουτς, στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά, μίλησε για πρώτη φορά φίλος του κατηγορουμένου.

Ο Χάρης Αλεξίου έχει κατάστημα με μοτοσυκλέτες στην Αγία Παρασκευή και συναντούσε πολύ συχνά τον δράστη της στυγερής δολοφονίας, καθώς εκείνος πήγαινε τη μηχανή του εκεί για σέρβις. Μιλώντας στον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη, κάνει λόγο για έναν τυπικο και ευγενή άνθρωπο, που ξαφνικά εξαφανίστηκε και στην πορεία τoν είδε στην τηλεόραση ως τον δολοφόνο της Καρολάιν.

  Τον είχαμε πελάτη, συντηρούσε εδώ τη μοτοσυκλέτα του, πήγαινε για endure. Ήξερα ότι είναι πιλότος, γιατί ερχόταν να παραλάβει τη μηχανή με στολή. Ήταν ευκατάστατος, αυτό δεν σημαίνει ότι ξόδευε τα λεφτά του δεξιά και αριστερά. Όταν έρχεσαι σε ένα κατάστημα μοτοσυκλετών, όλες οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από το χόμπι του πελάτη. Κάποια στιγμή τον χάνω. Από γνωστούς ξέρω, ότι σταμάτησε να πηγαίνει για endurο. Όταν κατάλαβα ότι ήταν ο Μπάμπης, σοκαριστήκαμε, δεν περνούσε από το μυαλό σου. Ήταν ευγενής, σαφέστατα ευφυής, ήταν ένας έξυπνος νεαρός. Θα περιμένω το αποτέλεσμα. Αυτές οι καταστάσεις αποπνέουν μόνο αρνητική ενέργεια» είπε στο Πρωινό για τη δίκη του καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς, που ξεκινάει στις 8 Απριλίου.

news