Πάτρα: Νέα ανάρτηση του ιατροδικαστή Λέων για το θάνατο της Μαλένας - Το εύρημα καταγράφεται συμβατό με ασφυξία

Πάτρα: Νέα ανάρτηση του ιατροδικαστή Λέων για το θάνατο της Μαλένας - Το εύρημα καταγράφεται συμβατό με ασφυξία

Ο ιατροδικαστής Λέων επιμένει στην ασφυξία για το θάνατο της Μαλένας, το δεύτερο παιδί της οικογένειας που έχασαν τα τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα.

Ωστόσο τις  επόμενες μέρες αναμένονται  τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, του τελευταίου παιδιού της οικογένειας που έφυγε επίσης αιφνίδια, τον Ιανουάριο του 2022

Μέσω νέας ανάρτησής του, αναφέρει πως, κανένα εύρημα δεν αξιολογείται μεμονωμένα. Στο πρώτο παιδί η κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων μεταφράστηκε άστοχα ως ηπατική ανεπάρκεια.
Ο κ. Λέων θεωρεί ως αιτία θανάτου της Μαλένας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη, το οποίο έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2019.

Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής γράφει στην ανάρτησή του: Κανένα εύρημα δεν αξιολογείται μεμονωμένα. Στο πρώτο παιδί η κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων «μεταφράστηκε» άστοχα ως ηπατική ανεπάρκεια».

 «Είπαμε ότι στην ελληνική βιβλιογραφία το εύρημα καταγράφεται συμβατό με ασφυξία, για να δούμε όμως και τη διεθνή βιβλιογραφία».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα