Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις - Η ύποπτη ουσία στον οργανισμό της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις - Η ύποπτη ουσία στον οργανισμό της Τζωρτζίνας

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα στην υπόθεση θρίλερ της Πάτρας.  

Όλα δείχνουν πως σύντομα θα χυθεί άπλετο φως στη πολύκροτη υπόθεση που έχει συνταράξει τη χώρα. Με την αγωνία για ορισμένους να χτυπάει κόκκινο και τις εξελίξεις να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Τα βλέμματα τις τελευταίες μέρες, είναι μονίμως στραμμένα στη Θεσσαλονίκη και στο εργαστήριο ιατροδικαστικής και τοξικολογίας του ΑΠΘ, που αναμένεται το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η εφημερίδα ΜΠΑΜ  και ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψαν ότι στα δείγματα της Τζωρτζίνας βρέθηκε ουσία η οποία βρίσκεται στο μικροσκόπιο και εξετάζεται από τους τοξικολόγους στο εξειδικευμένο εργαστήριο της Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος η ουσία έχει βρεθεί ,άσχετα με το τι ανέφεραν διάφοροι μέσα στο ΣΚ και απομένει να διαπιστωθεί τι ουσία είναι και τι προκάλεσε στην Τζωρτζίνα.

Στην εκπομπή ” Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε ακόμα η βιολόγος  – τοξικολόγος Έλενα Βακωνάκη για τις ουσίες που εξετάζουν σε τέτοιες περιπτώσεις και αν κάποιες από αυτές είναι μη ανιχνεύσιμες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι τοξικολογικές εξετάσεις στη Τζωρτζίνα ολοκληρώθηκαν και το πόρισμα εστάλη με email στον ιατροδικαστή κ. Μπουζιάνη την περασμένη Πέμπτη. 

Σε αυτό αναφέρεται ότι ανιχνεύθηκε ουσία, η οποία κρίθηκε ότι χρειάζεται περαιτέρω διερεύνησης και γι’ αυτό δείγμα εστάλη σε ειδικό εργαστήριο της Βορείου Ελλάδας. 

Όπως είπε ο Γιώργος Σόμπολος, η ουσία εντοπίζεται σε σκεύασμα που χρησιμοποιείται στα νοσοκομεία, αλλά μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος και σε ένα οποιοδήποτε φαρμακείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για κάποιο δηλητήριο, αλλά ερευνάται η ποσότητα που χορηγήθηκε στο παιδί και ο τρόπος. 

Φαίνεται πως η ποσότητα που ανιχνεύθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας ήταν λίγο πάνω από το επιτρεπτό όριο. 

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Ρούλα Κουσκουρή, σύμφωνα με τις δικές της πηγές, η συγκεκριμένη ουσία δε βρισκόταν στο φαρμακευτικό σχήμα που ακολουθούσε η Τζωρτζίνα. 

Το εργαστήριο που ανέλαβε τον περαιτέρω έλεγχο έλαβε την εντολή πριν από δέκα μέρες και έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Μένουν πλέον κάποιες λεπτομέρειες που ερευνώνται. 

Μόλις παραδοθεί και το πόρισμα του εργαστηρίου, τότε θα καταθέσει το δικό του πόρισμα και ο κ. Καρακούκης, το οποίο αναμένεται να δώσει όλες τις απαντήσεις στον γρίφο που απασχολεί την κοινή γνώμη. 

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες προκύπτουν κοινά στοιχεία στους θανάτους των δύο πρώτων παιδιών που συνάδουν με θάνατο από ασφυξία. Τα στοιχεία αυτά είναι το πνευμονικό οίδημα, η πνευμονική συμφόρηση και η πνευμονική αιμορραγία. Αναμένονται, λοιπόν, να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για την Τζωρτζίνα. 

«Δεν έχουμε ενημέρωση»
Ο 30χρονος πατέρας των παιδιών τονίζει στο LIVE NEWS πως για την ώρα δεν έχει καμία ενημέρωση για την πορεία της έρευνας και δηλώνει πανέτοιμος να καταθέσει όποτε κληθεί.

«Εμείς δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση για τα αποτελέσματα εξετάσεων της Τζωρτζίνας. Δεν μας έχουν πει εάν έχουν βγει. Δεν ξέρουμε τίποτα. Αυτά που ακούγονται δεν ξέρω από που βγαίνουν», είπε ο πατέρας των παιδιών στο LIVE NEWS.

Σε κάθε περίπτωση οι δρόμοι από εδώ και πέρα είναι όπως φαίνεται δύο. Είτε η έρευνα θα οδηγήσει τις Αρχές στο ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και θα αναζητούν τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από αυτή, είτε δεν θα βρεθούν ενοχοποιητικά στοιχεία και η πολύκροτη υπόθεση είναι πολύ πιθανό να μπει στο αρχείο…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα