Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου: Πείτε μου κι εμένα τι έκανα στα παιδιά μου

Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου: Πείτε μου κι εμένα τι έκανα στα παιδιά μου

Εν αναμονή εξελίξεων και αποτελεσμάτων, σχετικά με τους μυστηριώδεις θανάτους των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, η μητέρα, έκανε δηλώσεις σχετικά με τις κατηγορίες που δέχεται.

Η μητέρα των κοριτσιών, που μέσα σε τρία χρόνια έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή και ο θάνατός τους ερευνάται, δίνει τη δική της απάντηση για όλα όσα γράφονται και ακούγονται για εκείνη σχετικά με την εμπλοκή της στον θάνατο των παιδιών της. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν είμαι στα όριά μου. Είμαι ήδη…πολύ εκτός ορίων

Ακόμη, σε αναφορές σε στοιχεία, εκθέσεις, ασάφειες, σενάρια και αληθείς ή ψευδείς διαρροές απαντά: «Θα μου πει και μένα κάποιος, τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου, θα μου πουν…πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν…;

Στη συνέχεια, ξεσπά σχετικά με όσους τη θεωρούν ένοχη, τονίζοντας πως έχουν άδικο και ότι τις κάνουν παραπάνω κακό από αυτό που ήδη έχει πάθει με τον θάνατο των παιδιών της και απαντά σχετικά: «Θα έλεγα… σταματήστε το θέμα. Σταματήστε. Έχετε άδικο. Θα το δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο. Μέχρι τότε θα έχετε πάρει τη ζωή μου στα χέρια σας. Αυτό θα έλεγα. Έχω ήδη το κακό, των τριών θανάτων στο σπίτι μου. Μου έχετε κάνει κι άλλο κακό. Θα μου κάνετε κι άλλο, κι άλλο κακό και μετά… που θ’ απολογηθείτε; Λέτε, λέτε, λέτε και κανείς δεν με ζει. Κανένας δεν μ’ έχει ζήσει».

Τις δηλώσεις αυτές της έκανε στην εφημερίδα 'Πελοπόνησος" σε μία δύσκολη ημέρα, στο μνημόσυνο της συμπλήρωσης ενός χρόνου από την απώλεια της μικρής Ίριδας.

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα