Νέα Φιλαδέλφεια: Πήγε νταντά για το παιδί του και την βίασε - Τι ανέφερε στην κατάθεσή της

Σοκάρουν όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον βιασμό της 18χρονης κοπέλας στην Νέα Φιλαδέλφεια η οποία πηγαίνοντας σε ραντεβού για εργασία έζησε την απόλυτη φρίκη στα χέρια 31χρονου ο οποίος προφασιζόμενος ότι ψάχνει νταντά για το παιδί του την βίασε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όλα ξεκίνησαν όταν ο δράστης είχε ανεβάσει αγγελία σε κοινωνικό δίκτυο (Facebook) στην οποία ανέφερε ότι ψάχνει νταντά για το 3 ετών παιδί του. Φυσικά παιδί δεν είχε, άλλα με πρόφαση αυτό θα έβαζε σε εφαρμογή το αρρωστημένο σχέδιο του .

Η νεαρή κοπέλα η οποία έψαχνε για δουλειά , ανταποκρίθηκε στην αγγελία στέλνοντας μήνυμα στον μετέπειτα βιαστή της ότι ενδιαφέρεται, χωρίς να γνωρίζει η να υποψιάζεται ότι από το σημείο αυτό θα ξεκίναγε ο χειρότερος της εφιάλτης .

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς η 18χρονη ανέφερε ότι το ραντεβού στο διαμέρισμα κλείστηκε απογευματινές ώρες και συγκεκριμένα στις 18:00 μετά από συνεννόηση μέσω μηνυμάτων που αντάλλαξαν. Πήγε στο διαμέρισμα όπου ο 31χρονος ήταν πολύ χαλαρός και "νορμάλ" με αποτέλεσμα η 18χρονη  να μην αντιληφθεί το παραμικρό για τις προθέσεις του .

Κατά την διάρκεια της συζήτησης ο μετέπειτα βιαστής της την ρώτησε αν θέλει να δει το παιδικό δωμάτιο και όταν η κοπέλα απάντησε θετικά ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για εκείνη.

Ο δράστης με την απειλή μαχαιριού την ανάγκασε να βγάλει τα ρούχα της και κατόπιν να την βιάσει .

Η κοπέλα μετά τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 31χρονου κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές ενώ πληροφορίες αναφέρουν οτι και οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που την άκουγαν δεν πίστευαν στα αυτιά τους από το κόλπο που είχε στήσει ο 31χρονος δράστης.

Πλέον ήταν θεμα χρόνου για την ταυτοποίηση, αναζήτηση και σύλληψη του δράστη ο οποίος συνελήφθη στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα