Πάτρα: Ξεσπά η μητέρα της πρώην συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη – Το μήνυμα που του στέλνει

Πάτρα: Ξεσπά η μητέρα της πρώην συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη – Το μήνυμα που του στέλνει

Μήνυμα στον Μάνο Δασκαλάκη, τον πατέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν αιφνίδια στην Πάτρα, θέλησε να στείλει η μητέρα της πρώην συντρόφου του, που είχε μείνει έγκυος από τον ίδιο, σχεδόν το ίδιο χρονικό διάστημα που ο νεαρός τότε ποδοσφαιριστής ξεκινούσε σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΙ 89,4 και την εκπομπή του Κωνσταντίνου Φλαμή, η μητέρα της πρώην συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη υποστήριξε ότι η οικογένεια του Μάνου δήλωσε πως δεν επιθυμούσε το παιδί και απαίτησε η κόρη της να κάνει έκτρωση. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι “προσέφεραν” 500 ευρώ στην οικογένεια της νεαρής, η οποία όμως δεν τα δέχθηκε. Ωστόσο το μωρό χάθηκε κατά τον 3ο μήνα της κύησης.

“Ο λόγος που τοποθετήθηκα και έδωσα συνέντευξη δεν ήταν έχω κάποιο μίσος ή πρόβλημα με την Ρούλα. Αυτό που ήθελα να βγει στον αέρα, είναι ένα μήνυμα προς τον Μάνο Δασκαλάκη, στον οποίο, δυστυχώς, ακόμη και σήμερα δεν βλέπω να αναλαμβάνει την ευθύνη ως πατέρας”, είπε η μητέρα της πρώην συντρόφου του και κάλεσε τον Μάνο και την οικογένεια Δασκαλάκη να ζητήσουν συγγνώμη “πρώτα από το πρώτο του παιδί, που χάθηκε 3,5 μηνών μέσα στην κοιλιά της μανούλας της. Εάν δεν ήταν ο σύζυγός μου δίπλα της, θα είχε αυτοκτονήσει. Ακόμα κλαίει γιατί η αγκαλιά της έμεινε άδεια. Δεν μας πείραξε που δεν ήθελε το μωρό, μας ενόχλησε η συμπεριφορά. Δεν μας ζήτησαν ποτέ ένα συγγνώμη”, πρόσθεσε.

Αποκάλυψε στη συνέχεια, ένα μήνυμα που φέρεται να της είχε στείλει, τότε, η κ. Ελένη Δασκαλάκη. “Θα σου στείλω τον Γιώργο, κατέβα σε ένα τέταρτο, να σου δώσει 500 ευρώ. Να απαλλαγούμε απ’ αυτό το άχρηστο αρρωστιάρικο εγγόνι”, έγραφε το μήνυμα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της.

“Σήμερα θα ήταν 10 χρονών παιδί και θα ήταν και το μοναδικό εν ζωή παιδί του Μάνου Δασκαλάκη”, είπε η μητέρα της πρώην συντρόφου του και τον κάλεσε γι’ άλλη μια φορά να “ζητήσει συγγνώμη στο κορίτσι που κατέστρεψε ψυχολογικά”, ζητώντας παράλληλα να δικαιωθούν τα άλλα τρία παιδάκια, που πέθαναν αιφνίδια και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Αναφέρθηκε, επίσης, στο περιστατικό που έγινε με την Ρούλα Πισπιρίγκου σε καφενείο στην Πάτρα, το περασμένο Σάββατο. “Δεν του έδωσα καμία σημασία, δεν την γνώρισα”, είπε αρχικά και πρόσθεσε ότι στη συνέχεια την θυμήθηκε μέσα από τα δίκτυα, όπου την βλέπει κάθε μέρα. “Την ακούω που λέει ‘να της δώσουμε της… 500 ευρώ να γλιτώσουμε, αν της λείπουν…'”, τόνισε η μητέρα της πρώην συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη.

Ακούστε στο skaipatras.gr  όλα όσα δήλωσε

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα