Εγνατία οδός: Καραμπόλα άνευ προηγουμένου λόγω ομίχλης

Εγνατία οδός: Καραμπόλα άνευ προηγουμένου λόγω ομίχλης

Περισσότερα από πενήντα οχήματα συγκρούστηκαν στην Εγνατία οδό, με αποτέλεσμα εφτά άτομα να τραυματιστούν, μεταξύ των οποίων και δύο έγκυες.
Κατεστραμμένα αυτοκίνητα παντού! Σε μια καραμπόλα άνευ προηγουμένου.Πενήντα  οχήματα συγκρούστηκαν το ένα πάνω στο άλλο στην Εγνατία Οδό, στην κατεύθυνση από Βέροια προς Κοζάνη.

Δεκαπέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Κοζάνης, Πτολεμαίδας και Βέροιας ενώ οι εικόνες σοκάρουν με τα αυτοκίνητα να έχουν γίνει άμορφες μάζες.

«Είναι μια σοβαρή καραμπόλα, με εμπλεκόμενα πολλά αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να έχουμε και τραυματίες και να γίνεται όλη αυτή η ταλαιπωρία», αναφέρει οδηγός.

Καραμπόλα δεκάδων μέτρων
Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στο σημείο με τη μία σύγκρουση να φέρνει την άλλη και να δημιουργείτε ένα ατύχημα χωρίς προηγούμενο.

Στην περιοχή κατευθύνθηκαν άμεσα πυροσβεστικά οχήματα για τον απεγκλωβισμό των επιβατών. Στο τροχαίο ενεπλάκη και ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Αμυράς χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Οι επιβάτες των αυτοκινήτων μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στη Κοζάνη και στη Θεσσαλονίκη ενώ οι έρευνες της Τροχαίας έχουν ξεκινήσει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα