Euroferry Olympia: Ζω για δεύτερη φορά - Συγκλονίζει ο 22χρονος που επέζησε από τον πύρινο εφιάλτη

Euroferry Olympia: Ζω για δεύτερη φορά - Συγκλονίζει ο  22χρονος  που επέζησε από τον πύρινο εφιάλτη

Οι έρευνες συνεχίζονται στο εσωτερικό του πλοίου κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, για τον εντοπισμό των δέκα αγνοουμένων. Ο 22χρονος οδηγός φορτηγού που επέζησε μετά από 53 ολόκληρες ώρες στο φλεγόμενο πλοίο, μίλησε αποκλειστικα στο MEGA για τον πύρινο εφιάλτη.
Από την πρύμνη ως την πλώρη, μια μαύρη μάζα, κάρβουνο, και πυκνοί καπνοί… η φωτιά ακόμα καίει.

Σε αυτήν την κόλαση οι αρχές αναζητούν δέκα ψυχές, τους δέκα αγνοούμενους επιβαίνοντες. Το πλοίο έφτασε ρυμουλκούμενο στον Αστακό ύστερα από 25 ώρες. Οι συνθήκες που επικρατούν στους εσωτερικούς χώρους συνθέτουν τα συστατικά της κόλασης. Υψηλές θερμοκρασίες, δηλητηριώδη αέρια. Ο καταπέλτης δεν έχει ακόμα ανοίξει καθώς υπάρχει ο κίνδυνος έκρηξης.

«Ζω για δεύτερη φορά»
«Ναι,νιώθω σα να ξαναγεννήθηκα.Ναι. Ζω για δεύτερη φορά.», δήλωσε αποκλειστικά στο MEGA, ο 22χρονος επιζών,Κιρίλ Κιριλένκο.

Όπως αποκάλυψε στον Μάριο Κωνσταντινίδη, πολλές φορές έχασε τις αισθήσεις του ενώ όταν τελείωσε το νερό που είχε μαζί του, έπινε από τα ψυγεία των φορτηγών.

«Από τη στιγμή που βγήκα από το καράβι στη στεριά νιώθω πολύ χαρούμενος. Νιώθω ευτυχισμένος που είμαι καλά. Ένιωθα μόνο ότι ήθελα να ζήσω, ήθελα να ζήσω. Είχα θέληση και τα κατάφερα», είπε ο 22χρονος.

Ο νεαρός επιζών εργάζεται ως οδηγός επί τέσσερα χρόνια, ενώ τους τελευταίους μήνες έκανε ταξίδια στην Ευρώπη.

Όπως λέει η πρώτη του προτεραιότητα είναι να γυρίσει σπίτι του. Ο ίδιος δεν ήθελε να πει οτιδήποτε για τις συνθήκες μέσα στο πλοίο και το λόγο που κοιμήθηκε μέσα στο φορτηγό του όσο διεξάγονται έρευνες και αναζητούνται οι δέκα αγνοούμενοι οδηγοί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα