Νέα στοιχεία για το θρίλερ της Πάτρας: Ο απινιδωτής της Τζωρτζίνας δείχνει εξωτερική παρέμβαση

Νέα στοιχεία για το θρίλερ της Πάτρας: Ο απινιδωτής της Τζωρτζίνας δείχνει εξωτερική παρέμβαση

Σε μη παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος της Τζωρτζινας σύμφωνα με νέα αποκάλυψη από τον αστυνομικό συντάκτη της εφημερίδας Τα Νέα και το Βήμα, Βασίλης Λαμπρόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega αυτό προκύπτει από τις online καταγραφές του απινιδωτή που είχε τοποθετηθεί στη μικρή Τζωρτζίνα.

Την υπόθεση θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα έχει δημιουργήσει ερωτηματικά που αναμένεται να απαντηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα καθώς ξεκινούν αυτήν την εβδομάδα οι καταθέσεις των γιατρών και των ιατροδικαστών που έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση.

Κλειδί στην υπόθεση αποτελούν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της μικρής Τζωρτζίνας, που αναμένεται να ρίξουν φως στο μυστήριο του θανάτου της.

Σε μία νέα αποκάλυψη για την υπόθεση προχώρησε ο αστυνομικός συντάκτης της εφημερίδας «Τα Νέα» και το «Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος. Όπως ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, υπάρχουν οι online καταγραφές του απινιδωτή και του βηματοδότη που είχαν τοποθετηθεί στην μικρή Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, για να φανεί εάν παρουσιάζει καρδιακές αρρυθμίες που να εξηγούν τις καρδιακές ανακοπές.

Ο  Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως οι online καταγραφές του απινιδωτή που είχε τοποθετηθεί στην καρδιά της 9χρονης Τζωρτζίνας, δεν έδειξαν κανένα απόλυτως πρόβλημα και ο βηματοδότης δεν είχε ενεργοποιηθεί, παρά μόνο για λίγα δευτερόλεπτα, για πρώτη και τελευταία φορά, το μοιραίο βράδυ, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο βηματοδότης ενεργοποιήθηκε για λίγα λεπτά επειδή η 9χρονη εμφάνισε βραδυκαρδία, μετά από κατάρρευση του μυοκαρδίου, φαινόμενα τα οποία  όπως λένε δεν μπορούν να εξηγηθούν από παθολογικό αίτιο, αλλά μόνο από εξωτερική παρέμβαση-αίτιο.

Το 2022 η Τζωρτζίνα, νοσηλεύτηκε σε συνέχεια της εγκεφαλοπάθειας. Της είχε ήδη τοποθετηθεί απινιδωτής και ήταν σε σταθερή κατάσταση. Ο γονιδιακός έλεγχος δεν έδειξε κανένα εύρημα. Τέσσερις ημέρες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο για νευρολογικό έλεγχο, κατέληξε μέσα στο δωμάτιο.

Ο Παιδοκαρδιολόγος – Διευθυντής του Παιδοκαρδιολογικού Ωνασείου ανέφερε:

 «Σε όλες τις μεταδόσεις που είχε κάνει είτε αυτόματα το μηχάνημα, είτε ενεργοποιώντας το η μητέρα δεν είδαμε να υπάρχει κάποια σοβαρή αρρυθμία. Επίσης η λειτουργία του μηχανήματος που είναι τόσο σαν βηματοδότης όσο και απινιδωτής έδειχνε να είναι απόλυτα φυσιολογική. Έγινε και γενετικός έλεγχος ο οποίος δεν έχει δείξει κάποιο από τα κληρονομικά νοσήματα που προκαλούν αιφνίδιο θάνατο.»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα