Δολοφονία Άλκη: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 20χρονος Αλβανός

Δολοφονία Άλκη: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 20χρονος Αλβανός

Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου ο 20χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη 
Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε ο 20χρονος Αλβανός, που παραδόθηκε στην Αστυνομία τα μεσάνυχτα στα ελληνοαλβανικά σύνορα και μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη, οδηγήθηκε στο γραφείο της εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης για να εκτελεστεί το διεθνές ένταλμα σύλληψης και στη συνέχεια θα οδηγηθεί ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

Θυμίζουμε ότι ο 20χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος είχε διαφύγει στην Αλβανία, παραδόθηκε χθες στις Αστυνομικές Αρχές της Κορυτσάς και στη συνέχεια μετέβη στα Ελληνοαλβανικά σύνορα όπου και παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές και μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη.

 Ο 20χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε από την πίσω πλαϊνή είσοδο του δικαστικού μεγάρου, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στην ανακρίτρια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα