Δολοφονία Αλκη: Νέες αποκαλύψεις Κούγια για απειλητικά τηλεφωνήματα

Δολοφονία Αλκη: Νέες αποκαλύψεις Κούγια για απειλητικά τηλεφωνήματα

Αποκαλύψεις έκανε ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του δολοφονημένου Αλκη στη Θεσσαλονίκη, δηλώντας πως δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα.

Μιλώντας λίγη ώρα μετά τη συνάντηση που είχε με τους γονείς του αδικοχαμένου 19χρονου, ο κ. Κούγιας έκανε λόγο για κλίμα τρομοκρατίας.

«Είμαι συγκλονισμένος από τη συνάντηση που είχα με αυτούς τους ανθρώπους. Με γέμισαν φωτογραφίες και μου μιλούσαν για τον Άλκη. Τους υποσχέθηκα ότι θα κάνω τα πάντα. Φοβούνται ότι δεν θα δικαιωθούν αλλά υπάρχει δικαιοσύνη».

Και συμπλήρωσε:

«Έμαθαν ότι ο δικηγόρος της άλλης πλευράς είναι γιος δικαστικού μεγάλου, όπως και η σύζυγός του. Έχουν μάθει για τις αποφάσεις που έχουν προηγηθεί με τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού και ανησυχούν. Και τότε ήταν το ίδιο δικηγορικό περιβάλλον».

Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας:

«Οι γονείς είναι αποφασισμένοι να έρθουν στο δικαστήριο όπως και οι γονείς των άλλων δύο παιδιών που τραυματίστηκαν. Είναι φοβισμένοι για την έκβαση της υπόθεσης αλλά ταυτόχρονα αποφασισμένοι μέχρι να δουν τους δολοφόνους να καταδικάζονται».

Και τόνισε:

«Υπάρχει τρομοκρατία και άρχισαν οι απειλές και σε εμένα προσωπικά. Με πήρε κάποιος με απόκρυψη και με ύφος μου είπε ‘γιατί λέω για εγκληματική οργάνωση’. Του απάντησα γιατί είναι εγκληματική οργάνωση».

Σε εκείνο το σημείο, σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο, τον ρώτησε ποιος είναι στην άλλη άκρη της γραμμής, με τον άγνωστο να απαντά: «Ποσίδης λέγομαι» και να κλείνει το τηλέφωνο.

Σημειώνεται πως σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κ. Κούγιας αναρωτήθηκε γιατί δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση ώστε να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο. Όπως είπε, είναι διαπιστωμένο ότι συμμετείχαν 7-8 με δύο – τρία αυτοκίνητα που φαίνονται και στα βίντεο και τόνισε την ανάγκη να συλληφθούν, υπενθυμίζοντας υπόθεση του από το 2017 στο Μαρούσι Αττικής, όπου οι δράστες μαχαιρώματος νεαρού είχαν περάσει τα σύνορα μόλις λίγες ώρες μετά το περιστατικό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα