Όταν θα είναι το δικό σας παιδί, θα είναι αργά - Ξεσπά ο πατέρας τραυματισμένου φίλου του Άλκη

Όταν θα είναι το δικό σας παιδί, θα είναι αργά - Ξεσπά  ο πατέρας τραυματισμένου φίλου του Άλκη

Όταν θα είναι το δικό σας παιδί , θα είναι πολύ αργά, κάτι πρέπει να αλλάξει, φωνάζει ο πατέρας ενός των εκ των δύο φίλων του Άλκη , που τραυματίστηκε και αυτός το βράδυ της δολοφονικής επίθεσης.

Μη μου ζητάτε να πω τι έγινε, ποιος ήταν. Πού να ξέρω εγώ ποιος ήταν.Τι μήνυμα έχω εγώ να δώσω, αναφέρει με φωνή πνιγμένη στην οργή και την απόγνωση, ενώ ζητά να σπάσει η σιωπή πριν είναι πολύ αργά.

 «Δυστυχώς όταν θα είναι το δικό σας παιδί , το δικό σας ολονών εννοώ, θα είναι πολύ αργά. Θα χτυπήσετε το κεφάλι σας στον τοίχο και θα γυρίσει ολονών το παιδί από τον τάφο ή από το νοσοκομείο να πει γιατί ρε αφού μπορούσες κάτι να κάνεις , δεν το έκανες», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας του τραυματισμένου παιδιού που κατάφερε να ξεπεράσει το κίνδυνο από το τραύμα που προκάλεσαν οι δράστες με μαχαίρι και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο τονίζει ότι πρέπει τώρα όλοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να μπει ένα τέλος στη τυφλή βία: «Κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε για εσάς. Για τα παιδιά σας. Όχι για εμένα. Για τον Άλκη είναι πολύ αργά και την μάνα και τον πατέρα του. Κάντε το για τα δικά σας τα παιδιά. Σταματήστε να τους χαϊδεύετε, σταματήστε να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας, όποιος έχει τα έντερα να κάνει τη δουλειά του, να την κάνει».

skai

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα