Ασύλληπτος ο νταής που χτύπησε υπάλληλο στην εφορία του Ζωγράφου

Ασύλληπτος ο νταής που χτύπησε  υπάλληλο στην εφορία του Ζωγράφου

Ξεκίνησε να πάει το πρωί στη δουλειά του και κατέληξε στο νοσοκομείο, με δυο, πολύ σοβαρά κατάγματα στο γόνατο και μελανιές σε όλο του το σώμα.
Ο λόγος για τον υπάλληλο, ο οποίος δέχτηκε επίθεση μέσα στην εφορία του Ζωγράφου, από μαινόμενο φορολογούμενο, ο οποίος απαιτούσε ενημερότητα, χωρίς να τη δικαιούται.

Ο εφοριακός αμέσως μεταφέρθηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν τα δυο συντριπτικά κατάγματα στο γόνατο…

Ο δράστης, αμέσως μετά τη πράξη του το έβαλε στα πόδια για να αποφύγει το αυτόφωρο παρ’ ότι είναι ένα πρόσωπο, γνωστό στην εφορία για την επιθετική και προσβλητική του συμπεριφορά.

Άφαντος ο… νταής
Παρ’ ότι τα στοιχεία του είναι γνωστά τόσο στην εφορία όσο και στην αστυνομία που κατέγραψε το περιστατικό, ο δράστης παραμένει άφαντος.

Η επίθεση στον υπάλληλο της εφορίας Ζωγράφου, έφερε τραγικές μνήμες στους συναδέλφους του… Η εικόνα του άνδρα που είχε εισβάλει με τσεκούρι στην εφορία της Κοζάνης είναι κάτι που δεν μπορούν να ξεπεράσουν.

Ο εφοριακός είναι επιβεβλημένο τις επόμενες ώρες να εγχειριστεί στο πόδι, καθώς η βλάβη που έχει υποστεί είναι σοβαρή και θα τον ταλαιπωρεί για αρκετό καιρό ακόμα.

megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα